Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem ciki ha elmegy egy pasizos tanfolyamra?

Figyelt kérdés
(mert hogy ilyen is van)
2016. jún. 17. 19:44
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
41%

Annyit még hozzá teszek, hogy egyébként igen, sok a felszínes lány, mert például számomra a barátom a leghelyesebb férfi a világon, másoknak még sem kellett előttem, és soha nem értettem hogy miért.

De nem minden lány ilyen, és mivel én nem vagyok ilyen, talán ezért védem ennyire a női nemet. Elgondolkoztam, és lehet hogy meg sem érdemlik. Azonban még mindig fenntartom, hogy vannak nem felszínes nők, csak gondolom már foglaltak...

2016. jún. 18. 20:38
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mind foglalt e azt nem tudom, nem próbálkoztam mindegyiknél :) Úgy 2012 óta nem is igen próbálkozok, addig voltak elég sok csalódás az életemben, mind személyes, mind netes próbálkozásnál, találkozásig általában eljutottam, de onnantól semmi, aztán elegem lett. Az is igaz viszont,hogy annak sincs értelme,hogy szidom a nőket. Ez se megoldás, de ha újra neki állnék próbálkozni,akkor fogadni merek,hogy újabb pofára esés lenne. Ilyen fejjel nem is csoda,ami nekem van.
2016. jún. 18. 21:03
 53/53 A kérdező kommentje:

"számomra a barátom a leghelyesebb férfi a világon"

Ezt a helyeséget az együtt töltöt idők,meg emlékek adják,de ez kivül álló számára láthatatlan marad.

2016. jún. 19. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!