Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem ciki ha elmegy egy pasizos tanfolyamra?

Figyelt kérdés
(mert hogy ilyen is van)
2016. jún. 17. 19:44
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
72%

7-es, én végigmínuszoltalak, hiszen a válaszaid nem voltak hasznosak. Kínban azért nem vagyok miattuk, csak azért picit sajnállak... nem értem, honnan jöhet ez az indulat és gyűlölet a nők felé, és a kényszer, hogy mindig, mindenhol, minden alkalmat megragadj, hogy fikázd a másik nemet.

Eszméletlen energiákat fektetsz olyat tevékenységbe, ami nemhogy nem épít téged, hanem mérgez, és rombol.

Na, ezért sajnállak Téged.

2016. jún. 17. 20:17
 12/53 anonim ***** válasza:
27%
Csupán a tapasztalataimból és más előnytelen külsejű férfiak tapasztalataiból merítve írom a válaszaimat. Ennyi, semmi több. Egy ronda férfinak bizonygatni azt,hogy nem a külsőre mennek a nők kb. azzal egyenlő, mintha azt mondanánk egy féllábú embernek, hogy nem is annyira nehéz a műugrás.
2016. jún. 17. 20:22
 13/53 anonim ***** válasza:
24%
Hasznosnak lehet,hogy nem voltak hasznosak, de az igazságot erősen tartalmazták a válaszaim. Szeretem megosztani másokkal a tapasztalataimat, és persze az igazságot. Segítek ahol csak tudok. :) Az,hogy a nőknek nem tetszik,hogy leírom róluk a szín tiszta igazságot, az más kérdés, magukra vessenek, miattuk van!
2016. jún. 17. 20:25
 14/53 anonim ***** válasza:
64%
mutass már leirást, milyen tanfolyam ez???! És én még azt hittem, a pua a legalja a hat számjegyű tandijával...
2016. jún. 17. 20:34
 15/53 anonim ***** válasza:
24%
"nem értem, honnan jöhet ez az indulat és gyűlölet a nők felé, és a kényszer, hogy mindig, mindenhol, minden alkalmat megragadj, hogy fikázd a másik nemet." Csak azt adom vissza a nőknek, amit én kaptam tőlük életem során. Azért csak ne kelljen már dicsérnem őket, mert sokszor elküldtek, megaláztak,vagy levegőnek néztek. Senki sincs olyan hülye,hogy azokat magasztalja, akik ártottak neki. Én egyszerű elven működök,amit kapok,azt adom vissza. Nincs nálam ilyen baromság,hogy "ha megütik az egyik orcádat, akkor fordítsd oda a másikat is." meg ha megdobnak kővel,akkor dobd vissza kenyérrel! Frászt! Megdobnak kővel, dobd vissza kettővel! :)
2016. jún. 17. 20:35
 16/53 anonim ***** válasza:
13%
na, most mennem kell dolgozni, de ne aggódjatok, (pláne te aki lepontoztál), reggel újabb bölcsességeket osztok meg veletek, ha csak valamelyik be nem köp a moderátoroknak, azok meg buzgó mócsing módon ki nem bannolnak. De sebaj, csinálok másik felhasználó fiókot, még negatívabbat, még kegyetlenebbet! :)
2016. jún. 17. 20:38
 17/53 anonim ***** válasza:
Ilyen komolyan van? :D Nem kerestek véletlenül alanyokat gyakorláshoz?
2016. jún. 17. 21:28
 18/53 A kérdező kommentje:

igen van ilyen,akit érdekel privibe küldök többet rólla,azért ne feledkezünk már meg a 120 kilos lányokról sem,nekik biztosan kell ilyen tanfolyam,meg pl ott van susan boyle aki még mindig keresi a nagy őt,hiába nőnek született mégsem tapadnak rá a pasik..

63%-os jó dumáid vannak :)

2016. jún. 17. 21:34
 19/53 anonim ***** válasza:
16%

A 120 kilós lányoknak nem pasizos tanfolyam kell, hanem egy normális életmód. Ez pedig nem a pasik miatt kell, hanem saját maguk miatt.

Egyébként egyet kell értenem a 63%-ossal (sajnos), főleg mert én is ezt látom. Nem láttam még olyan nőt, akinek bármi problémája lett volna a pártalálással függetlenül attól, hogy nézett ki, vagy milyen (undorító)stílusa volt neki.

A mai világban óriási a kereslet a nőkre a férfitöbblet miatt. Nem, nem arra a 3%-ra gondolok, amit a statisztikák mutatnak hanem arra, hogy mondjuk egy 20 éves nőre ráhajtanak a 18-50 éves magyar férfiak, ezen kívül az arabok, a nyugat európai férfiak, illetve a szépfiúk egyszerre több nőt is tartanak.

Összegezve, ha egy nő nem elhízott, ápolt, 3 mondatot el tud mondani egymás után és nem a 4 fal között éli életét akkor annál biztos kedeményezni fognak a férfiak. Szóval, akire nem tapadnak a pasik, az nézze át az előbb leírtakat.

2016. jún. 17. 22:05
 20/53 anonim ***** válasza:
81%
Csak azt nem értem hogy mit tanítanak egy ilyenen? :DD Vagy a lányoknak csak annyi dolguk van, hogy válogatni kell a jelöltek közül.. ahogy előttem többen is leírták :/ Vagy tényleg a pasizáshoz aztán nagyon nagy skill kell....
2016. jún. 17. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!