Ciki lenne férfiként egy óvodai dajka tanfolyamra jelentkezni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 19:50
1/10 anonim válasza:
Már miért lenne az? Egyáltalán nem! :)
2/10 A kérdező kommentje:
nem merek jelentkezni, mert fiú vagyok és csak nők szoktak lenni tudtommal :) hát nem tudom...
2016. jún. 13. 20:12
3/10 anonim válasza:
Bizonyára nem lesz egyenletes a nemek eloszlása, de szerintem ez ne zavarjon. Ha szeretnél óvóbácsi lenni, akkor hajrá!
4/10 anonim válasza:
Szerintem összességében jót tenne a gyerekeknek, ha több férfi lenne körülöttük iskolában is és óvodában is. Szóval: Hajrá!!!
5/10 anonim válasza:
Jo otlet, hogy ovobacsi szeretnel lenni es en szerintem egyaltalan nem ciki ! :)
6/10 anonim válasza:
Az tuti, hogy nagyon sok gyerekrajongód lenne. :) Ne értsetek félre, nem gondolok semmi rosszra, csak arra, hogy nagyon sok gyermek nevelkedik apa nélkül, és nekik is szükség van arra, hogy férfit lássanak. Nem mellesleg a női szülők körében is nagy sikered lehet. Itt már lehet rosszra gondolni. :D
7/10 anonim válasza:
láttam már pasit műkörmös tanfolyamon is...
8/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lenne ciki.
Sőt, ahogy a családban is fontos, az apa minta, szerintem az oviban is jól jönne egy-egy rátermett dadus bácsi.
Én is úgy gondolom, hogy a gyerkőcök nagyon bírnák.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Van egy ismerősöm aki óvóbácsi.
Ez is a pedagógia egyik ága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!