14hetes kismama vagyok alacsony riziko faktoru veszelyeztetett terhes. Okj-s tanfolyamra jarok, ovodai dajka szakra. Most kovetkezik a gyakorlati resz. Valaki volt hasonlo helyzetbe o folytatta a munkajat vagy ott hagyta az ovit?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 23:23
1/7 anonim válasza:
Milyen az az alacsony rizikófaktorú veszélyeztetett terhesség?
Mi bajod van?
A kockázatbesorolás független a veszélyeztetettségtől.
Én magas rizikófaktorú vagyok és nem vagyok veszélyeztetett.
Egyébként mennyi idő a gyakorlat?
Most rögtön kezdenéd, vagy szeptembertől?
Most még csak ügyeletes ovi van, kevés gyerekkel. A nyár miatt nem is jellemző a betegség. Emelgetni már a kicsiket se kell.
Popsit törölni, ágyat ágyazni, öltöztetni, felmosni... ezek mind olyan dolgok, amiket akkor is megcsinálnál, ha otthon lenne egy nagytesó. Szerintem bevállalható ilyen korai terhesen.
2/7 A kérdező kommentje:
Eloszor is csak annyi 'bajom' van h januarba volt vetelesem emiatt vagyok veszelyeztetett. Most kezdodne a gyakorlat oktober vegeig.
2015. júl. 30. 08:22
3/7 anonim válasza:
Hogy lehetsz alacsony besorolású korábbi vetéléssel, amikor az eleve magasba helyez?
Alacsony besorolásúként nem lehetsz veszélyeztetett.
Az egyébként is munkaképtelenséget jelent.
4/7 anonim válasza:
OKJ-s tanfolyamot végzek, Pedagógiai és Családsegítő aszisztens, én most 8 hetes vagyok és még van 1 évem, és lesz gyakszim is. Igen végig csinálom! Március elején szülök és Április végétől vizsgák, nehéz lesz de megcsinálom!
5/7 A kérdező kommentje:
Ez all a papiromon alacsony... 8 hetesen en is gondolkodtam ;) de majd tapasztalod kedves valaszolo. Nekem a hasam egyebkent is 4-5 honaposnak felel meg... (Nem vagyok kover) koszi a valaszokat
2015. júl. 30. 08:40
6/7 anonim válasza:
Mondta az orvos hogy pihenj? Ha igen, akkor nem vállalnám. De ha nem mondott ilyet, akkor ezt szerintem lehet. De ha belekezdesz és mégsem megy sem dől össze a világ, ha út közben feladod.
7/7 anonim válasza:
A nővérem ápoló okj-re járt mikor a második lányával terhes lett.Nem engedték el neki a gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!