Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem ciki ha elmegy egy pasizos tanfolyamra?

Figyelt kérdés
(mert hogy ilyen is van)
2016. jún. 17. 19:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
32%

"Nagyon kegyetlenül visszatérő" válaszoló, ha téged boldoggá tesz a gyakorikérdéseken való fröcsögés, akkor csak rajta, hagy legyen ennyi örömöd az életben, ha más nincsen. :)

Mondjuk azért annyira nem csodálom, hogy nincs nőd. :D

2016. jún. 18. 12:56
 22/53 anonim ***** válasza:
21%
"Mondjuk azért annyira nem csodálom, hogy nincs nőd. :D" Vigyorogjunk együtt, hogy nincs nőm! :) A külsőm miatt nincs nőm kizárólag, nem a személyiségem miatt :)
2016. jún. 18. 14:48
 23/53 anonim ***** válasza:
53%
Elárulom,hogy sok más örömöm is van az életben, mint ide irkálni. Azzal meg véletlenül se gyere,hogy látszik rajtam,hogy frusztrált, vagy önbizalom hiányos lennék, azért utasítanak el kapásából a nők, mert ez nettó hülyeség. Első ránézésre senki se látni,hogy milyen a személyisége. Ez is csak amolyan vigasztaló szöveg a sikertelen férfiak számára. "Látszik a tartásodon, az arckifejezéseden,hogy önbizalom hiányos vagy"-ugyan már, hagyjuk a baromságot! Mondom,hogy sok mindent tapasztaltam már az ilyen dolgokkal kapcsolatban, nem csak a hasamra ütök is írok valamit, mert most ehhez van kedvem.
2016. jún. 18. 14:54
 24/53 anonim ***** válasza:
Na már csak azt nem értem, hogy ha a nők ilyen borzalmas lények, akkor neked minek kell? :)
2016. jún. 18. 15:32
 25/53 A kérdező kommentje:
ma 14:54-nek igazat adok,tényleg a külsöröl itélnek a nők,még átlagos kinézetü pasinak sem adnak esélyt..Itt is sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban sajnos tényleg nagy igényei vannak a mai nőknek külsőre.
2016. jún. 18. 16:18
 26/53 anonim ***** válasza:
3%
Akkor meg TÖRŐDJETEK BELE, nem hiszem el egyszerűen hogy minden formában minden lehetőséget megragadva ki kell hangsúlyozni, hogy a nők felszínes dögök. Szerintem meg a pasik csak a szexre mennek, érzelmi intelligenciájuk nulla és normális párkapcsolatot kb. 20 %-kal lehet kialakítani. Mégsem hangoztatom ezt úton-útfélen, mert képes vagyok feldolgozni... Szánalmas.
2016. jún. 18. 16:28
 27/53 anonim ***** válasza:
74%
Az érzelmi intelligenciájuk a nőknek nulla. De elég erős nulla. Egyébként nagyon könnyű beletörődni,hogy normálisan próbál(t) az ember közeledni, de elhajtották, közben egy tahónak meg jobbnál jobb női voltak s vannak élete során,mert jól néz ki. Pár hete is egy árusnál (lehet venni lángos, hamburert, meg a tököm tudja mit), állok sorban, mögöttem a tahó a barátnőjével, kb. úgy beszélt a bunkókám a nővel, mint a kutyával, de csak együtt van vele a nő, nem értem miért Ja megvan! Mert jól néz ki. Ennyit erről az egészről, majd ha azt tapasztalom,hogy egy nekem tetsző nő esélyt ad nekem, akkor változni fog a véleményem. A nekem tetsző alatt nem pláza cicákat, meg bombázókat kell érteni.
2016. jún. 18. 16:40
 28/53 A kérdező kommentje:

ma 16:28

"a pasik csak a szexre mennek"

Ez a kedvencem de tényleg :) amikor mondják az állitólagos (normális lányok) hogy minden férfi csak azt akarja és mind egyforma---->valóság------>aki nem vonnzó számukra szexuálisan tehát külsőleg nem rázza fel őket azzal szóba sem álnak..Tehát akkor most a lányok nem olyanok mint a pasik hogy nekik is elsődleges a szex?

2016. jún. 18. 16:55
 29/53 A kérdező kommentje:
tehát ha nem nedvesedik a punci,kapásból frendzónába rakják
2016. jún. 18. 16:55
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

Igazából mások tapasztalataiba belefolyni felesleges, én bűn ronda pasiknak adtam esélyt, mégis csak megdugni akartak, és bocsi, de én nem azt kerestem, ha jól néz ki valaki, ha nem. De ezt nyilván nem hiszitek el, ahogy én sem hiszem el, hogy minden nő felszínes, mert nem így tapasztalom.

Szerintem minden pasi dugni akar, hazudik és átver, (egyet ismerek, aki nem, és ez a 100+ kilós, nem gazdag, de imádnivaló, humoros barátom), szerintetek meg felszínesek a nők. Maradjunk ennyiben. :)

2016. jún. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!