Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki, ha egy nő kezdeményez?
Két hete egy koncerten megismertem egy fiút, együtt buliztunk, beszélgettünk sokat meg ilyesmi. A keresztnevére emlékszem csak, facebookon nem találtam meg. Meséltem a barátaimnak, hogy ha a legközelebbi koncerten látom akkor odamegyek és leszólítom, mire ők azt mondták, hogy ne mert ez gáz.
Tényleg gáz nőként a kezembe venni a dolgokat? Nem akarok ölbetett kézzel ülni és várni a csodára. 20N
De normálisan, nem ilyen "talán adok lehetőséget, talán nem" stílusban direkt félrevezetően.
Ez a baj ezzel, hogyha ilyen lehetőség van és én nem azonnal csapok le meg adon a magabiztos keménygyereket akkor máris "nem elég jó" ahogy a lehetőséget kezeltem és viszlát... Így lehet jobb, ha tisztázzuk a dolgokat előre a hölggyel még ha kínos is. Én nem vagyok tapló, sőt inkább gyáva/félénk... Sajnos.
Két fajta nő van.
Az egyik úgy gondolja,ha ő akar valamit,akkor neki is kell tennie érte.
A másik meg magányában a férfit szidja mert nem jött oda,holott ő akart volna valamit és emiatt macskás néni ösztöndíj várományosa lehet.
Egyáltalán nem ciki,sőt.
Nem ciki.
Aki akar valamit, az igenis tegyen érte! Különben kénytelen beérni a selejttel és a huszadrangú emberekkel.
Én is kezdeményeznék, csak nem igazán tudom a módját.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!