Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki, ha egy nő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Két hete egy koncerten megismertem egy fiút, együtt buliztunk, beszélgettünk sokat meg ilyesmi. A keresztnevére emlékszem csak, facebookon nem találtam meg. Meséltem a barátaimnak, hogy ha a legközelebbi koncerten látom akkor odamegyek és leszólítom, mire ők azt mondták, hogy ne mert ez gáz.

Tényleg gáz nőként a kezembe venni a dolgokat? Nem akarok ölbetett kézzel ülni és várni a csodára. 20N

2016. jún. 14. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem gáz, viszont azért a kezdeményezés után add át neki a gyeplőt. Az okos nő LEHETŐSÉGET teremt a férfi számára, hogy elcsábíthassa. ;)
2016. jún. 14. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
15%

De normálisan, nem ilyen "talán adok lehetőséget, talán nem" stílusban direkt félrevezetően.

2016. jún. 14. 20:20
 3/12 Gábor19... ***** válasza:
49%
Nem ciki. Inkább divat lett mostanára.
2016. jún. 14. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Én bírnám ha kezdeményezne nálam egy csaj
2016. jún. 14. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
# 2: A lehetőség nem garancia. Ha egy pasi nem úgy reagál, ahogy az kedvemre való, akkor hadd legyen már módon visszatáncolni. Volt már rá példa, hogy feldobtam a magas labdát, és a pasiból kibukott a tapló, akkor igenis visszaléptem. Tudomásul kell venni, hogy az ismerkedés arról szól, hogy kipuhatoljuk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ha kiderül, hogy nem illünk össze, senki nem kérheti számon rajtam, hogy nem folytatom az elkezdett ismerkedést.
2016. jún. 14. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez a baj ezzel, hogyha ilyen lehetőség van és én nem azonnal csapok le meg adon a magabiztos keménygyereket akkor máris "nem elég jó" ahogy a lehetőséget kezeltem és viszlát... Így lehet jobb, ha tisztázzuk a dolgokat előre a hölggyel még ha kínos is. Én nem vagyok tapló, sőt inkább gyáva/félénk... Sajnos.

2016. jún. 14. 20:32
 7/12 opened paradise ***** válasza:
100%

Két fajta nő van.

Az egyik úgy gondolja,ha ő akar valamit,akkor neki is kell tennie érte.

A másik meg magányában a férfit szidja mert nem jött oda,holott ő akart volna valamit és emiatt macskás néni ösztöndíj várományosa lehet.

Egyáltalán nem ciki,sőt.

2016. jún. 14. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez igazából nem is kezdeményezés..... Onnantól kezdve,hogy ismeritek egymást, tök mindegy, ki megy oda a másikhoz.
2016. jún. 14. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Aki akar valamit, az igenis tegyen érte! Különben kénytelen beérni a selejttel és a huszadrangú emberekkel.

2016. jún. 14. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is kezdeményeznék, csak nem igazán tudom a módját.

20/N

2016. jún. 14. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!