Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a lány kezdeményez? (bővebben lent)
Tisztában van azzal ,hogy jóval fiatalabb vagy, és nem meri magától bevállalni az érzést, hogy megront. Én is pontosan ugyan így voltam gimiben. Már bánom, hogy nem húztam szét az agyát, nem törtem be... mert utánam egyből szexelt valakivel... felesleges volt jófejnek lennem.
Úgyhogy aranyom, ÉLŐBEN mondd a szemébe, hogy nyugodtan megcsókolhat, fel tudod dolgozni.
Hidd el megfog. persze eleinte pironkodni fog, de aztán lesmárol, és majd smároltok és nagyon menő lesz.
Nem baj, ha tudatod vele, hogy mit szeretnél és mit nem még...... szép apránként. a tanácstalan álldogálást elkerülendő.
Én is imádtam, ha a nőm talpraesett volt, mint állat :D izgató volt.
Köszönöm a válaszokat!:)
Akkor összeszedem magam és megpróbálom aztán lesz ami lesz:)
És hogyan tegyem? Először csak fogjam meg a kezét semmi szó nélkül?:D
Köszi!:) Akkor majd lépek én:)
Még jöhetnek a válaszok:)
Szia :) Én is 15/L vagyok és egy 19/F vel randizgatok.
Nyugodtan fogd meg a kezét, sőt találkozáskor boldogan öleld meg, ezekből majd veszi a lapot és lépni fog. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!