Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
Mostanában több hasonló kérdést láttam az oldalon és hát megoszlottak a vélemények! Mit gondoltok,nektek imponál ha egy nő rátok ír pl.interneten? Mi számít már nyomulásnak?2016. febr. 6. 20:47
2/11 anonim válasza:
Én örülnék neki pasi létemre képtelen vagyok kezdeményezni.
3/11 anonim válasza:
Nem ciki.
Nyomulásnak az számít, ha egy regényt kapok tőle minden nap.
8/11 anonim válasza:
Nem ciki önmagában, csak kérdés, hogyan csinálja.
Ha tapad, paraszt és qrvás, akkor az nagyon taszító lehet.
9/11 anonim válasza:
Nem, nem és nem és nem.
És még ezt fogjuk írni az elkövetkezendő 10 millió ilyen kérdésre amit itt feltesznek majd :)
Szóval hajrá!
10/11 anonim válasza:
1. Itt van végre az áhított egyenjogúság, a nők is kezdeményezhetnek. 2. A normális, intelligens közeledés (pl. rövid üzenet, hogy "szeretnélek megismerkedni, beszélgessünk") még nem nyomulás. 3. Régen is a nők indítottak (pl. zsebkendő leejtésével, pillantásokkal), és ha a faszi látta, hogy a csaj benne van, akkor elkezdett nyomulni. Ma meg a nők elvárják, hogy kitaláljuk a gondolataikat, hogy nyitottak-e az ismerkedésre vagy nem, ráadásul sokszor még bele is bújnak a telefonjukba, így már el is megy az ember kedve attól, hogy bármelyikőjüket is megszólítsa, mert felesleges, az arrogánsra rövidre záró női válaszokról már nem is beszélve. Úgyhogy tessék jelezni, ha érdekel valaki, így nekünk is sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!