Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem ciki ha elmegy egy pasizos tanfolyamra?

Figyelt kérdés
(mert hogy ilyen is van)
2016. jún. 17. 19:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Egy idő után a full romantika is unalmas a csajoknak,tehát akkor meg azért ordibálnak mert a srác annyira nyámnyilla hogy ha mellete alszik a csaj akkor is csak álmodozik a puncirol,lépni nem mer..Én eddig meg csak hazug nőkkel találkoztam,volt 1 aki majdnem elhitette velem hogy aszexuális és nem szexel,végül kiderült mégis hogy van barátja és szereti a szexet,de akkor miért mondta hogy aszexuális? Egézséges nőben és férfibe egyaránt dolgoznak a hormonok,tehát alap hogy van szexualitás utáni vágy is. Ha nincs akkor az nem egézséges..Gondolom te sem jönnél össze impotens pasival,vagy mondjuk akinek lemütötték a kukacát..Esetleg gyere össze full meleg sráccal,az biztos hogy nem kivánja a puncust.
2016. jún. 18. 17:19
 32/53 anonim ***** válasza:
0%

Ja és annyit még hozzátennék, hogy ha a 62%-osnak joga van ahhoz, hogy hőzöngjön azért mert a NEKI tetsző lányoknak nem kell, akkor a nőknek is hagy legyen joga olyat fiút választani, aki neki tetszik.

És ennyi erővel okolhatná a szüleit azért, mert csúnya lett, nem pedig a nőket... Gondolom ő sem próbálkozik olyan lányoknak, aki neki nem tetszik, ergo ő is felszínek. Ennyit erről.

2016. jún. 18. 17:19
 33/53 anonim ***** válasza:
41%
Minek próbálkozzon az ember olyan lányoknál,aki nem tetszik neki? magamat is csapjam be,meg szerencsétlen lányt is? A nekem tetsző és a nőknek tetsző között az a különbség,hogy nekem sokszor olyan lányok tetszettek,akit más ép hogy átlagos kategóriába sorolt. A nőknek meg csak a jóképűek tetszenek. Ált. suliba is annak idején tetszett egy évfolyam társam (jól ki is gúnyolt a kis ribi), megtudták az osztálytársai, néhány srác,akivel összehaverkodtam, mondták rögtön, hogy neked tényleg ... tetszik? Hülye vagy, nagy béna csaj, hogy néz már ki! Aztán később egy másik lány tetszett, ez más osztályba járt, ezt is lebénázták az osztálytársai, még a csajok is. Na ennyit erről, nekem sokszor bejönnek olyan lányok, nők, akiket más csak azért fogadna el,mert most nem jutott jobb.
2016. jún. 18. 17:36
 34/53 A kérdező kommentje:
62%-os nak igaza van mi beérjük egy átlagos szorólapos lányal is,ő legalább talpra esett és dolgozik,nem úgy mint a facebookos szép tükrös pecsák,akit anyuci apuci eltart..
2016. jún. 18. 17:42
 35/53 anonim ***** válasza:
41%
Az előbb volt egy kis dolgom, rendet raktam a konyhába, elindítottam egy mosást stb. közben eszembe jutott még egy történet, ez is arról szól,hogy milyenek is a nők. Volt régen anyámnak egy élettársa, ennek az embernek van két unokaöccse, ikrek, eléggé nők kedvence kinézetük van. Anno sokat jártak hozzánk, beszélgetünk közösen,erről-arról, (akkor olyan 16-17 éves lehettem, az ikrek talán a 20-as éveikben jártak, inkább a vége felé.) Szóba kerültek a nők, akkor az egyiknek volt egy szép barátnője, mesélte,hogy szexelni akart,de a csaj nem akart, semmi gond, közölte vele,hogy akkor megy és megdug valaki mást, nem sok időbe telik neki. Aztán a csaj nem azt mondta, amit ilyenkor elvárna az ember,vagy számítana rá,hogy "Jó, menjél, de akkor a cuccod az ajtó elé lesz kirakva, vagy én húzok el,aztán azzal dugsz,akivel akarsz!" Nem! Megalázkodott, és inkább széttette a lábacskáit. Annak ellenére, hogy nem akart épen szeretkezni. Erről is ennyit! Ja, a történetben szereplő lányka sem volt épen egy elveszett jelenség külső tekintetében. Mondjuk úgy, hogy nem sok időbe tellett volna neki sem más barátot találni.
2016. jún. 18. 17:49
 36/53 A kérdező kommentje:
A csaj még jóhogy megalázkodik ha szuper pashe-ról van szó..
2016. jún. 18. 17:53
 37/53 anonim ***** válasza:
41%
Ja, hát ez nem is kérdéses, csak akkor tudnám,hogy ilyeneket tapasztal, és hall az ember nap mint nap,akkor mire is vergődnek a nők?
2016. jún. 18. 17:55
 38/53 A kérdező kommentje:
a nők szentnek akarják mutatni magukat
2016. jún. 18. 18:02
 39/53 anonim ***** válasza:
41%

És a nő, akinek te nem tetszel, az meg áltasson azzal hogy tetszel neki? Nem értem az érveidet.

És ez nem dicsőség vagy érdem, hogy neked a csúnya lányok is tetszenek. Ez a te ízlésed. :D

Lehet hogy közben meg oda van érted valaki, aztán meg felszíneskedsz és neked ő nem tetszik. :D Szóval szerintem ne feszegessük ezt a témát tovább.

2016. jún. 18. 18:04
 40/53 anonim ***** válasza:
41%
Igen,volt olyan,hogy tetszettem valakinek, csak az a valaki nem csak ronda volt,de igénytelen is. Meg ne is feszegessük,mert az átlagos vagy ép rondácska nőknek is jóképű férfi kell. Úgyhogy hagyjuk is a hülyeségeiteket!
2016. jún. 18. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!