Alakformálásra jó ha rúdtánc tanfolyamra megyek? Mi a véleményetek róla, hasznos? Ciki?
Nem vagyok kövér egyáltalán (160/46) de szeretném, ha kicsit formásabbak lennének a combjaim, járok hetente kétszer hiphop táncra, de régóta szeretnék valami egzotikusabbat és ezt találtam: [link]
vélemény? mennyire hasznos? és ciki? k*rvának néznének tőle? pedig én nagyon szívesen elmennék, csak egyedül nem igazán merek :D
19/L
Combra ez kell.
http://www.youtube.com/watch?v=oTPEIHPFNQI&p=B4A854EB853C02C..
A rúdtánctól nem leszel k*rva,de biztosan jár oda 1-2 olaszországi munkavállaló,aki majd tejjel-mézzel folyó Kánaánt ígér 1 hónapi munkáért.Persze fejpénzt kap,csak ezt nem mondja.
A semminél több, de nagy csodákat nem kell várni. A zsírégetéshez számos alapfeltételnek teljesülnie kell:
-edzettségi szintnek megfelelő intenzitás
-sokáig (30-60) tartó monoton lehetőleg megszakítás nélküli mozgás legyen 90-110-es pulzussal
-nagy izmokat mozgasson meg
Ennek mindnek teljesülni kéne, amire nem biztos, hogy pont a rúdas tánc a legmegfelelőbb eszköz.
Ez elég gáz. Nem igaz, hogy 19 évesen lusta vagy felemelni a feneked egy kis sportra, akkor mit vársz???
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!