Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem ciki ha elmegy egy pasizos tanfolyamra?

Figyelt kérdés
(mert hogy ilyen is van)
2016. jún. 17. 19:44
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
25%
Jól van, akkor igazad van, a nők felszínesek, ők nem akarhatnak nekik tetsző férfit, elégedjenek meg a csúnya pasikkal, de a férfiaknak nehogy már csúnya nője legyen mert az is a nő hibája, mint minden. :D Ettől még neked nem lesz nőd, ez azért megnyugtat.
2016. jún. 18. 18:55
 42/53 anonim ***** válasza:
59%
Látom nem fogtad fel,amit írtam. Egyáltalán van annyi eszed,hogy egy kisegítő iskolát elvégez? :)
2016. jún. 18. 19:21
 43/53 anonim ***** válasza:
44%
A nőknek tetsző férfi, az egyenlő a jóképűvel, míg a férfiaknak sokszor tetszik egy mások által átlagosnak, vagy rondának titulált nő is. Remélem megértetted már, egy lóval egyszerűbb imádkozni...
2016. jún. 18. 19:22
 44/53 anonim ***** válasza:
31%
Mivel nincs értelme annak, amit írsz, így nehéz megérteni. :DDDDD Ó, te szent férfi, akinek nagy kegyesen tetszenek a csúnya lányok is. Fantasztikus vagy. Én nem tudom melyik bolygón jársz, de minimum nincsenek szemeid, ha nem látod a sok csúnya pasit nővel...
2016. jún. 18. 19:31
 45/53 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes, Borsodban éltem eddig nem sokat vagy 18 évet, megfordultam egyszer kétszer Pesten is, most Fejér megyében élem az életem, de egyik helyen se láttam még csúnya férfit nővel, pedig nincs gond a látásommal. Mondjuk az igaz, hogy nektek nőknek ronda az,aki nem hasonlít mondjuk Bratt Pitikére, vagy valami f..om Lorenzo latin kreol bőrű emberkére. Így nem is csodálom,hogy ronda férfiakat látsz te nőkkel. Semmi érvet vagy normális példát ne tudsz felhozni, csak nyomod a gúnyos szöveget (szent férfi), kb az óvodában veszekszenek így a gyerekek,ahogy te.
2016. jún. 18. 19:38
 46/53 anonim ***** válasza:
48%
Figyelj, szerinted neked van igazad, szerintem nekem, hagyjuk. :)
2016. jún. 18. 19:58
 47/53 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom miért lenne neked igazad, de ha így gondolod, akkor nem rombolom le az illúziódat. Tudnám,hogy akkor a nőknél sikertelen férfiak többsége miért az én álláspontomon vannak, biztos lefizettem őket. :) Sőt sokszor a nőknél sikeres jóképű emberek is egy-egy beszélgetés során igazat adnak nekem, ha előkerül ez a téma. Ez is de érdekes már.:)
2016. jún. 18. 20:04
 48/53 anonim ***** válasza:
58%

Én elhiszem, hogy a te életedben ezt tapasztalod, és aláírom, hogy vannak felszínes, válogatós nők, DE vannak ugyan ilyen felszínes pasik is, vannak ugyan ilyen csúnyácska nők, akik senkinek nem kellenek. Ezt te azért nem látod, mert nem vagy nő. És soha nem fogod tudni, hogy a nők mit élnek át, minek vannak kitéve, hogyan/miben kell megfelelniük. Ahogy a nők sem fogják tudni, hogy a férfiaknak milyen az élet. Dobálózhat a két nem egymásra, hogy neked jobb, féfinak/nőnek lenni szar, de ezt sosem lehet bebizonyítani. Olyan, mint az, hogy egy fehér gazdag ember soha nem tudja meg, milyen szegény feketének lenni. Fogalma, elképzelése lehet róla, de a kirekesztést, a lehetőségek hiányát, a rasszizmust nem fogja átélni.

Szívesen ellinkelném neked (érthető okokból nem teszem) a rendkívül ronda ismerősömet, akinek (szerintem) nagyon szép barátnője van, vagy azt a srácot, akivel egyszer randiztam, és nem elég hogy nagyon csúnyácska volt (de vicces, és ezért találkoztunk), hanem még lekezelő, bunkó is, valamint a randi közepén elkezdett vérezni az ínye... Most ne haragudj, de én ilyennel nem akarok összejönni. Lehetek felszínes, lehetek gonosz, de igénytelen pasival nem jövök össze, ahogy te sem igénytelen lánnyal. Ezen kár vitatkozni. Én ezt tapasztalom, te azt, soha nem fogjuk sem mi, sem a két nem megérteni a másikat.

2016. jún. 18. 20:24
 49/53 anonim ***** válasza:
58%
Az meg, hogy jártál Magyarországon három megyében... Szerintem te is tudod, hogy statisztikákat ebből levonni nagyon nagy hülyeség. Ha láttad a világ összes párját, akkor mondhatod hogy te ezt és ezt vontad le belőle. Persze megértem, hogy nagyon érvelni akartál valamivel, de ezzel inkább ne.
2016. jún. 18. 20:30
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Na, ebben egyetértek veled, hogy soha nem látjuk át a másik helyzetét, amíg nem vagyunk a helyében. Ebben tökéletesen igazad van, így felesleges is erről vitatkozni, nem fogunk dűlőre jutni. Így ez olyan,hogy neked is igazad van, meg nekem is, de neked sincs igazad, de nekem sincs. :)
2016. jún. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!