Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.

Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)

De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.

A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.

Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.

Hogy vagy?

Ismerkedünk?

Szép vagy, tetszel!

Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.

Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)

Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?

Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....

2015. okt. 17. 14:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
66%

"Én is kezdetben csak azért írtam azt a sablon szöveget, mert nem tudtam, eleve nem is tudhattam,hogy vajon milyen a személyisége annak a nőnek akire ráírtam."

De hát hogyhogy nem tudod?

Neki is van egy komplett adatlapja, bemutatkozása, és annak a leírása is, hogy milyen társat keres, nem?

Szerintem egy teljesen kitöltött adatlapból már 85%-os biztonsággal meg lehet állapítani, hogy jó szerelmi partnerem lehet-e az illető.

És elég sok közös metszet ki kell derüljön kettőtök közt csupán abból, amit a reglapjából megtudsz.

A leggyakoribb probléma az szokott lenni, hoyg el sme olvassa az illető az adatlapot, vagy leszarja, hogy kit keres az adott nő.

Én amikor 20 év körüli egyedülálló hosszú hajú srácokat kerestem, a legtöbb levél 3 gyermekes, 50-es, kopasz, nős férfiaktól jött. Mégis miben reménykedtek?

2015. okt. 22. 01:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!