Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.

Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)

De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.

A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.

Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.

Hogy vagy?

Ismerkedünk?

Szép vagy, tetszel!

Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.

Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)

Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?

Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....

2015. okt. 17. 14:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%
"fantáziálatlanok" ez egy új szó? Menj el nyelvújítónak..
2015. okt. 17. 15:36
 22/41 anonim ***** válasza:
36%

Látjátok itt van a legnagyobb probléma már egy átlagos külsejű lánynak is mekkora elvárásai vannak!

Nem kell mindig a férfiakat szapulni hogy csak picsognak,mikor egy átlagos lánynak is már nehéz megfelelni!

Ennyi

2015. okt. 17. 15:38
 23/41 anonim ***** válasza:
10%

Több mint 100 levél egy nap alatt. Nem csodálom, hogy nekem egy nő se ad esélyt. El se tudom képzelni, hogy egyszerre 100 nő érdeklődjön irántam, még egynek se sikerül felkelteni az érdeklődését.

Elég nagy igazságtalanságok vannak.

2015. okt. 17. 17:09
 24/41 anonim ***** válasza:
75%

Elmondom, hogy én mit tapasztaltam. Azon az oldalon, ahova egyszer regisztráltam, több száz előre megadott kérdésre lehet válaszolni különböző kategóriákban (életmód, erkölcs, szerelem stb.). Minden kérdéshez vannak válaszlehetőségek, plusz kifejtős rész, ami nem kötelező, illetve azt is meg kell adni, hogy milyen választ preferálsz a másik részéről. Ezek alapján az oldal ki is számolja, hogy ki hány százalékban "illik össze" a másikkal. Mivel én elég sok kérdésre válaszoltam (és szinte mindegyiket ki is fejtettem, ami mások profilját elnézve elég ritka...), szerintem elég jól leolvasható, hogy milyen lány vagyok. Ennek ellenére tucatjával kapom a nulla helyesírással megírt, háromszavas sablon szövegeket olyan férfiaktól, akikkel a válaszaink alapján totál nem illünk össze. Feltételezhetően amikor az ilyenek rám írtak, a képen túlmenően egyáltalán nem érdekelte őket, hogy ki vagyok. Nem csoda, ha ezek után engem meg a profilképük nem fog érdekelni, és legyenek akármilyen helyesek, nem írok nekik vissza. Minek? Lehet, hogy ő nem nézte meg, de attól én még látom, hogy tök fölösleges lenne. Úgyhogy nem szép dolog a férfiaktól, hogy míg ők válogatatlanul fűnek-fának ctrl+z, ctrl+v elküldik ugyanazt a semmi kis üzenetet, addig a nők a fejüket fogva próbálják száz közül azt az ötöt kiválogatni, akivel esetleg még el is tudnának képzelni valamit. Arról még senki nem hallott, hogy amiből túl sok van, az elértéktelenedik? Ez érvényes a száz példányban elküldött fantáziátlan levelekre is.

A 22-es válaszoló válasza pedig nagyon kis vicces. "...egy átlagos külsejű lánynak is mekkora elvárásai vannak!" Az nem baj, hogy nem a külsővel, hanem az értelemmel kapcsolatban vannak elvárásai? Vagy egy átlagos külsejű, de értelmes lány nem várhatja el egy férfitól, hogy ő is értelmes legyen? Mert ezek szerint te a külsőt tartod egy nőben az egyetlen értéknek, ami alapján joguk van elvárásokat támasztani bármilyen irányban.

L/21

2015. okt. 17. 17:15
 25/41 anonim ***** válasza:
21%

Igen,aki hosszút ír,azt el sem olvassátok,mert túl hosszú.

Aki rövidet ír,az sablonos és unalmas.

Tehát a nőknek semmi nem jó...

24/F

2015. okt. 17. 17:50
 26/41 anonim ***** válasza:
45%

Szia.

Írnál pár példát, hogy mik voltak annak a 6 embernek a levelében, ami nem sablon szöveg volt. Kíváncsi vagyok mi az ami tetszett és nem tartottad sablonosnak.

Szerintem kiírhatod ide is, ahogy olvasom a válaszokat másnak is jól jönne :D

2015. okt. 17. 17:56
 27/41 anonim ***** válasza:
21%

#26 Biztos örülnének azok a szerencsétlen flótások, hogy a magán ismerkedési levelüket, amiben talán személyes infók vannak saját magukról, ide kiteregetné a kérdező...

Mellesleg, ha valaki nem tud magától kitalálni egy kreatív, frappáns bemutatkozó szöveget, és másoktól kell ehhez ihletet szereznie, az alapból veszett ügy...

2015. okt. 17. 18:08
 28/41 anonim ***** válasza:
Semmi személyes részletet nem kértem. Azt sem kértem, hogy a teljes levelet bárki is ide bemásolja, pusztán néhány példára voltam kíváncsi, ez minden.
2015. okt. 17. 18:14
 29/41 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg nem kell az elején benyalni a nőnek, frappáns, béna, erőltetett levelekkel. Nem kell itt szórakozni, egyenrangú félként kell kezelni őket és beszélgetni velük. Ennyi!
2015. okt. 17. 18:54
 30/41 anonim ***** válasza:
31%

Azért a nők sem sokkal találékonyabbak. Rendszerint hasonló leveleket kapok a lányoktól társkereső oldalakon.

De, engem nem zavar, kíváncsi lennék, te mennyivel lennél találékonyabb mint az általad megszólt férfiak (és nekem ne gyere azzal a dumával, hogy kezdeményezni a fasziknak kell).

Kicsit beképzeltnek tűnsz, ne haragudj, első benyomás...

2015. okt. 17. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!