Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?
Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.
Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)
De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.
A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.
Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.
Hogy vagy?
Ismerkedünk?
Szép vagy, tetszel!
Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.
Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)
Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?
Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....
# 31:
Nem csodálkozok. Velem nyalizás nélkül is szóba állnak az arra méltó nők.
A piros kezek jól mutatják, hogy igazam van :)
"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van. /Stephen King"
Most abban mi a sablon, hogy szimpatikus vagy és ismerkedjünk? Szerintem pont ez a legnormálisabb indítás. Nem társkeresőzök, de én válaszolnék egy ilyenre ha a profilja alapján szimpatikus lenne az illető. Amíg az emberek nem ismerik a másikat, addig az ízlését sem ismerik. Minenkinek különböző humorérzéke van, különböző dolgokat talál viccesnek, vagy érdekesnek. Ha mindenkitől az első levélben elvárod, hogy elkápráztasson, akkor ne csodálkozz, hogy végül kevés választási lehetőséged marad.
Picit erős azt írni az ilyen férfiakra, hogy borzalmasak, meg sablonosak. Ha adnál nekik egy esélyt, akkor valószínűleg sok érdekes személyiséget megismernél. Attól még, hogy az első levelükben nem mindjárt ajtóstul rohannak a házba, poénokkal, sztorikkal, költői képekkel felfegyverkezve, simán lehetnek különleges egyéniségek.
Oda-vissza ilyen a helyzet, nem beszélve a rengeteg kamu profilról. Akinek van ideje, nyugodtan ássa át magát több 100 üzeneten és emberen: Nagy valószínűséggel fog találni szimpatikus embert. Nekem ehhez nincs kedvem és időm sem, ezért nem regisztrálok egy helyre sem! :)
Viszont jó lenne egy olyan oldal, ahol a tagok egymásról írhatnának visszajelzést vagy valamiféle értékelést, hogy az adott ember profilja mennyire igaz. És a saját profilodra egy érdeklődési kör alapján kapnál ajánlatokat vagy valami... Ne csak úgy esik, ahogy huppan és "Szeretek filmet nézni és zenét hallgatni" kategória legyen.
"Nem társkeresőzök, de én válaszolnék egy ilyenre ha a profilja alapján szimpatikus lenne az illető."
Magyarul ha jól néz ki. Ezt tudjuk, minden nő ettől teszi függővé, hogy válaszol-e.
Minek strapálja valaki magát, hogy több soros üzenetet írjon elsőre, ha kb 20 lányból talán 1 ha visszír?
Kezdésnek sztem elég vmi normális megszólítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!