Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?
Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.
Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)
De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.
A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.
Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.
Hogy vagy?
Ismerkedünk?
Szép vagy, tetszel!
Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.
Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)
Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?
Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....
7. 9.
Képzeljétek el minden levelet elolvasok... ilyen általánosítás mellet természetes, hogy nincs barátnőd...
Ott a profilkép....Lehet hihetetlen, de én nem egy szépfiút keresek, akivel a plázákat járhatom, meg a barátnőimnek mutogathatom, hanem egy szerető társat, akivel tervezhetem a jövőt. 26 éves nőként ez szerintem természetes...a szépség mulandó
Miért, mit vársz? Verset írjon neked? Kezdésnek tökéletes egy egyszerű"hogy vagy?" is. Minek törje magát, ha még annyira sem ismer, hogy tudja, te a humoros bemutatkozást igényeled? Ettől még később igenis lehetnek frappáns gondolatai. De ha már ennyire előítéletes vagy, hogy a több, mint száz emberből csak hatnak adsz esélyt, akkor ne is csodálkozz szerintem. Az oké, hogy a foglaltakkal nem ismerkedsz, de egy átlagos külsővel rendelkező emberben lehet, hogy pont megvan az a humor, amit elsőre elvárnál. Én bárkivel szívesen beszélgetek, ha kulturált módon kezdeményez beszélgetést. Csak utána alkotok véleményt és ahhoz mérten születnek meg az elvárásaim.
N
Nah, ennyire azért nem gázak szerintem, pedig én aztán szeretem szapulni őket.
Interneten mindenki kezdeményezőbb meg másabb, mint a való életben.
12. Ebben teljesen igazad van!!
De ha mindenkivel elkezdenék beszélgetni, aki rám írt, akkor szerintem kivehetek egy hét szabit és a gép elől fel sem állok.
Valamilyen módon szűrni kell a másikat, külső alapján nem szeretek szűrni...A bemutatkozás még jó lehet, de ezeknek a pasinak a bemutatkozás is borzalmas.... (amúgy tuti nő vagy azt az N betűt elírtad)
A nőismerősei is hasonló dolgokat írnak... hejesírási hibák, primitív copy-paste szövegek, néha még a név is téves... egy kép a farkáról...
Ami azt illeti a nőkkel sem sokkal jobb a helyzet, pár évig én is próbáltam ott ismerkedni, mély érzésű, komoly kapcsolat.. stb, és ehhez min 180cm magas 105 kg-s pasit keres. :D
Egy csomó lelki sérült... pár kósza numera lett csak, semmi komoly.
Az olyan helyek, ahol névvak arccal, ismerősökkel van, - ott már igen.. az iwiw erre biztosan jó volt, meg a face-n a klubok, játékok ilyesmik.
Gondolj a dolog pozitív oldalára: lett 3 értelmes ismerősöd.
Én nem szoktam ismerkedni interneten (eddig 1-2-szer írtam rá valakire itt gyakorin), de ha belekezdenék, akkor szerintem első alkalommal én is egy kurta, unalmas, sablon dumára hasonlító levelet írnék, mivel az lenne bennem,hogy ha írok egy hosszabb és "jobb" levelet, akkor el se olvassa az illető és potyára koptatom az ujjaim.
Így ha válaszolna rá és azt látom belőle,hogy nem lekezelően teszi, akkor utána én is máshogy állnék hozzá. Volt már,hogy itt gyakorin írtam valakinek egy nem sablon üzenetet, és válaszra se méltatott vagy visszalökött egy néhány szavas semmi levelet.
Viszont ha olyat találnék társkereső oldalon, aki tényleg annyira tetszik,hogy úgy érzem akár az életem is letudnám vele tölteni, akkor annak venném a fáradtságot és hosszabb levelet írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!