Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.

Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)

De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.

A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.

Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.

Hogy vagy?

Ismerkedünk?

Szép vagy, tetszel!

Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.

Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)

Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?

Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....

2015. okt. 17. 14:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
66%
Az a "baj" hogy aki hosszan ír mindent kimerítve annak levelét vagy leszarják a csajok (tapasztalat) vagy ronda az illető... Na jah, ezt is tudom jól :D
2015. okt. 17. 14:48
 2/41 anonim ***** válasza:
32%
Ennél sokkal jobb az arány valójában, csak aki nem néz ki jól, annak el se olvassátok a levelét, hiába ír teljesen normálisan.
2015. okt. 17. 14:50
 3/41 anonim ***** válasza:
60%
inkább örülj, hogy átlagos külsővel 108-an meg akarnak téged puncizni az interneten
2015. okt. 17. 14:51
 4/41 anonim ***** válasza:
72%

De miért van az a felállás,hogy büszkén várjátok a legjobbat,a pasik meg majd megszakadnak a kegyeitekért?

Szánalmas.

5/41 A kérdező kommentje:
1. Annak a 6 embernek ötletes jópofa levél volt, nem volt hosszú, tetszett az egyiknél nevettem is :) Akik em olvassák el azokat a leveleket tuti buta nők..... De mondom van közötte elég kövér fiú is, de szimpatikus :)
 6/41 A kérdező kommentje:

"De miért van az a felállás,hogy büszkén várjátok a legjobbat,a pasik meg majd megszakadnak a kegyeitekért?"

Ez csak a ti hibátok. Hidd el ha egy pasi nem írna egy nőre sem, akkor tuti előbb utóbb a nők is megváltoznának.

2015. okt. 17. 14:53
 7/41 anonim ***** válasza:
37%
Te sem olvasod el azokat a leveleket, amiknek az írója nem jóképű, hiába tagadod.
2015. okt. 17. 14:53
 8/41 anonim ***** válasza:
60%

Ti?

Engem ne moss össze senkivel,én soha nem leszek papucs egy pináért sem.

2015. okt. 17. 14:55
 9/41 anonim ***** válasza:
30%
Az a férfi aki humoros levelet ír úgy hogy közben magából csinal hülyét nem normális. De miért is kéne frappáns levelet írni, ha ott a profilkep?
2015. okt. 17. 14:57
 10/41 anonim ***** válasza:
61%
Annak idején,amikor társkereső oldalakra pazaroltam az időmet általában ezt írtam: Szia! Szimpatikusnak talállak a bemutatkozásod alapján, szívesen ismerkednék veled. kb.10-ből 7 nő visszaírt, volt aki elutasító választ, volt aki belement az ismerkedésbe. Találkoztam is 2-3 nővel, de folytatás nem lett, vagy a távolság miatt, vagy másik játékos is jelen volt a pályán. Ennyit a frappáns, illetve a "sablonosan" megírt levelekről. Tudni kell,hogy kire ír rá az ember, kire érdemes.
2015. okt. 17. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!