Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen borzalmas férfiak vannak a társkereső oldalakon?
Felregisztráltam egy társkereső oldalra, állítólag a legnagyobb, legjobb.
Átlagos külsejű csaj vagyok és fél nap alatt több mint 100 levelet kaptam (108 eddig)
De ebből 6 ember levele volt értékelhető, velük leveleztem. De sajnos ebből a 6-ból is három kiesett, mert kapcsolatban vannak, vagy szexet akarnak csak.
A maradék 3 rendes jól elbeszélgetek velük. Hangsúlyozom így elsőre rosszabb a külsejük de ez engem nem érdekel.
Viszont a többi levél borzalmas, sablon, fantáziálatlanok.
Hogy vagy?
Ismerkedünk?
Szép vagy, tetszel!
Gondolod megismerkedhetünk, szimpatikus vagy.
Eszméletlen unalmas sablon dumák, borzalmas :)
Az ilyen pasik érnek el valami sikert az ottani nőknél?
Szerintem örökké egyedül maradnak az ilyen sablon gyerekek.....
De miért van az a felállás,hogy büszkén várjátok a legjobbat,a pasik meg majd megszakadnak a kegyeitekért?
Szánalmas.
"De miért van az a felállás,hogy büszkén várjátok a legjobbat,a pasik meg majd megszakadnak a kegyeitekért?"
Ez csak a ti hibátok. Hidd el ha egy pasi nem írna egy nőre sem, akkor tuti előbb utóbb a nők is megváltoznának.
Ti?
Engem ne moss össze senkivel,én soha nem leszek papucs egy pináért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!