Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:
Nem ez kell, de ez is megteszi. Egyszerű matek: az egy több, mint a nulla.
2016. nov. 1. 11:30
 72/75 anonim ***** válasza:

Hát ahogy érzed, elfogadom, tudomásul veszem, ha így látod.

Mondjuk én inkább önértékelés és önbecsülés oldaláról közelíteném a dolgot. Picit olyan különbséget érzek a kettő között, hogy az egyik egy könyöradomány, a másik inkább érték.

2016. nov. 1. 11:36
 73/75 A kérdező kommentje:
Hidd el, jobban örülnék, ha valaki önmagamért szeretne, de azzal kell beérnem, ami van. Esetemben s rendes kapcsolat nem opció. C'est la vie.
2016. nov. 1. 11:40
 74/75 anonim ***** válasza:

Az a gond az elképzeléseddel, hogy így sose leszel boldog és annak a számodra csúnya lánynak se lesz boldog élete melletted, akit más szépnek tarthat és szeretheti. Előbb mindenképp helyre kell tenned magad, és jobbnak, szebbnek látni saját magad. Miért vagy kevesebb és rosszabb mondjuk nálam vagy barátaidnál, ismerőseidnél vagy bárkinál? Én pl. azért látom magam különlegesnek, mert sok mindenről van véleményem, amit nem félek megosztani, nem akarok másoknak megfelelni, és valamilyen szinten intelligensnek is tartom magam. Én nem tudnék olyan nővvel összejönni aki nem tetszik vagy so so magyarán nem tetszik eléggé. Én már eldöntöttem, hogy addig maradok egyedül míg nem találok egy számomra különleges lányt. Engem nem hajt vissza az a gondolat, hogy mi van, ha egyedül megöregszem, nem érdekel, nem is foglalkozom vele. Egy olyan nővel szeretnék együtt lenni, aki boldoggá tesz és én is őt. Ehez fontos a külső is, mert párt keresek nem lány barátot.

Vitába szállnék egy pár válaszolóval akik azt írták, hogy egyedül is lehet teljes életet élni, nos szerintem ez féligazság, mivel magamból kiindulva én nem vagyok társfüggő, de teljes életet csak egy normális partnerral lehet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyedül pokol az élet, hanem egy teljes boldog élethez, jövőbeli tervekhez, szerintem elengedhetelen egy párkapcsolat hisz társaslények vagyunk.

2016. nov. 1. 14:00
 75/75 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem elszek boldog, de amúgy is boldogtalan lennék. Csak annyi a különbség, hogy előbbi esetben van mellettem valaki, míg a másikban egyedül vagyok és úgy vagyok boldogtalan.

Egyszerűen nincs más lehetőségem. Esélytelen, hogy van olyan lány, aki tudna engem szeretni.

Szóval ez az egyetlen járható út: keresni vaalkit, aki szintén így gondolkodik. Ki tudja? Lehet, idővel megszeretnénk egymást.:-)

2016. nov. 1. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!