Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha így állsz hozzá, soha nem is lesz jobb. Én nem így álltam hozzá, pedig nekem sem tettek a popsim alá semmit.
2016. aug. 5. 15:45
 62/75 A kérdező kommentje:
Megpróbálok változtani. Talán lesz eredménye, úgy 30 év múlva.:-/
2016. aug. 5. 16:09
 63/75 anonim ***** válasza:
"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld..." - Yoda
2016. aug. 5. 16:21
 64/75 A kérdező kommentje:
Megteszem, aztán elválik, mi sül ki belőle.
2016. aug. 5. 16:36
 65/75 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kell magyar pasi...bocsi :(Nem kell nemibetegség se tetű -.-
2016. aug. 20. 09:01
 66/75 A kérdező kommentje:
Igazad van. Minek magyar pasi, ha van afroamerikai is.:-)
2016. aug. 20. 10:55
 67/75 K...László ***** válasza:

2 választásod van. 1. magasra teszed a mércét, és beképzeltnek tartanak, meg sértésnek veszik azt is, ha megszólítod őket ilyen külsővel. Néztél te tükörbe?

2.Alacsonyra teszed a mércét, és undormány lányokat keresel. A lány mit gondol? "Szóval szerinted én undormány vagyok? Köszi b-szd meeg!"

Az a jótanács, hogy egyedül légy teljes, csak egy kapaszkodó az öngyilkosság ellen. Ezt én is végigjártam. Sikertelen lúzer voltam már kisiskolás koromban, főleg tesiből voltam béna. Magányomban elkezdtem tranzisztorokkal játszani, és beszippantott a technika világa, a rengeteg felfedezés, sikerélmény, később könnyű elhelyezkedés és érdekes munka. Semmi bajom sincs magammal, azon kívül, hogy beképzeltnek tartanak, de ettől még nem találok párt.

2016. okt. 31. 14:15
 68/75 anonim ***** válasza:

Én abban hiszek, amit a keleti bölcsességekre épülő tudásával a személyiségfejlesztő mentorom szokott mondani, hogy ha valakivel van dolgunk az életben, akkor a "véletlenek" is úgy fognak alakulni, hogy találkozni fogunk, keresztezzük egymás útját. Ha valakivel pedig nics dolgunk, akkor nem lesz semmi.

Vannak sorsfordító, kardinális kapcsolatok az ember életében, ezek az ilyenekre vonatkoznak.

Aztán persze vannak lázasan ismerkedők, társkeresők, akik sokszor találkoznak emberekkel, többször, mint a magamfajta, aki türelmes és nem megy elébe proaktívan.

A 'mindegy, csak legyen valaki' felfogással az a "baj", hogy saját magunkat értékeljük le, ráadásul még eléggé ki is hangsúlyozzuk, hogy mennyire nem vagyunk magunkkal belső harmóniában. Nem vagyunk rendben, hanem egy másik embertől várjuk, hogy egésznek érezzük magunkat. Függünk. (Lsd.: kodependencia). Sőt, ez a másik félre is degradáló, hiszen csak pótszer, komprommiszum, afféle "ló nincs, jó a szamár is" kategorizálás.

De az ember ne azért jöjjön össze valakivel, hogy ne legyen egyedül!!! Hibás, természetellenes koncepció.

Legyél magaddal rendben, szeresd önmagadat és be fogod vonzani a HOZZÁD VALÓ párt, akit szintén szeretni fogsz tudni önmagadon kívül és nem egymás másik felei lesztek, hanem ti két egész kellemesen fogjátok egymást érezni egymás társaságában.

2016. nov. 1. 05:46
 69/75 A kérdező kommentje:

Régen hittem az efféle keleti dajkamesében, de már rájöttem, hogy humbug az egész.

Ezen felül sokáig abban a hitben éltem, hogy megvan a másik felem, akivel összeillünk. Ez azonban téves hiedelem volt. Nem mindenkinek adatik meg, hogy legyen egy hozzáillő és szerető párja. Ez a rideg valóság.

Irigyellek utolsó, hogy álomvilágban élsz, szívesen élnék a te világodban.

2016. nov. 1. 07:26
 70/75 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Én nem degradálnám "dajkamesének" azt, ami keleten évezredek óta működik és miután én is átvettem belőle dolgokat, rá kell jönnöm, hogy itt is működik.

Persze mindenkivel az történik meg, amiben hisz, aki a RIDEG VALÓSÁGBAN és a kizárólag materiális és fizikális formában hisz, annak csak a materiális rideg valóság fog tapasztalatként megjelenni. Amiért elsőre nem látunk valamit, az nem azt jelenti, hogy nincs is.

Saját példáim, párkeresés terén: a szerelem mindig spontán, váratlanul kopogott be hozzám, soha nem kellett "tennem érte" nem volt szükségem "csajozó dumákra" és "becsajozási technikákra". Illetve hiába próbálkozom társkeresőkön, tök jó fotókkal, mindenki azt mondja, hogy jól nézek ki, és kevesebbre is tippelnek a valós koromnál, mégsem jön össze semmi.

Amikor végső elkeseredésben olyasmihez folyamodom, hogy pl mindenkit lelájkolok a tinderen, vagy úgymond "csajozok" pl szórakozóhelyeken, akkor abból csak ilyen "mindegy csak legyen valaki" típusú kapcsolatok születnek, melyben kb annyira őszinte a mosoly, mint a villamos alatt fekvő emberé :D :D :D :D

Sokáig hittem, hogy ezek jók, hogy KELL egy kapcsolat, bármilyen is legyen.

De mára megtanultam saját magamat is értékelni annyira, hogy nem, nem kell mindenáron, nem kell olyan, aki lelkileg vagy bárhogy másképpen KIHASZNÁL. Azaz visszaél mondjuk a magány elől menekülő kepesztésemmel és olyan helyzeteket teremt, amiben nem érzem jól magam. Voltak ilyen barátságaim is és kapcsolataim is. De minden ilyet kiselejteztem és ugyan most sokkal kisebb a társaságom, nincs "csajom", barátnőm, de mégis jobban egybe' vagyok, mintha csak azért lenne, hogy legyen.

Ahogy írod, hogy akár egy "undormány" lány is jó, ezzel magadat és a másikat lealázod.

Nekem is volt ilyen, de pl nem volt jó, hogy mivel undorodom a cigitől, még a szagától is öklendek, pl bagós csajjal smárolni maga volt a pokol, nem a szexgerjedelem. De ugyanez érvényes pl a túlsúlyosakra is. Volt hogy egy kövér csajjal összejöttem, mert nem volt más, de nem volt jó vele.

Aztán volt energiavámpír csajom is, aki örökké epés megjegyzéseket tett és bsaztatott, namost annyira zavart a stílusa, hogy a végén alig állt fel.... Vágod?

Kell az ilyen? Aligha.

Szép napot :D

2016. nov. 1. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!