Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy így nagyon könnyen el tudod hagyni a másikaz, mert nem Ő kel, mert vele csak vagy. És ha jobb jön úgyis továbbállnál, sőt szinte biztos hogy mellette nyitott szemmel jársz, esetleg keresed is az újabb lányt. Ez a hozzáállás ezzel jár, mert ő csak van.

Szóval a lényeg,hogy ezzel a hozzáállással a másik bántod...

2015. szept. 29. 17:05
 12/75 anonim ***** válasza:
100%

Mert én (már) többre tartom magam annál, mintsemhogy "mindegy" legyek a másiknak.

Amikor alacsony volt az önértékelésem, akkor voltam ilyen kapcsolatban, és szenvedtem benne, tele volt konfliktusokkal, fájdalommal, egymás gyötrésével. Na ilyet soha többet! Inkább megdolgoztam az önbecsülésemért, és akkor már úgy viszonyultam a kapcsolatokhoz, hogy inkább maradjak egyedül (mert úgy is teljes az életem, jól érzem magam a bőrömben), de nem kötök kompromisszumokat.

És amikor így álltam hozzá, akkor lett olyan kapcsolatom, amilyenre mindig is vágytam.

2015. szept. 29. 17:23
 13/75 anonim ***** válasza:

12-eshez csatlakozom, nalam is valahogy igy nezett ki a dolog.

(5./7. valaszolo)

2015. szept. 29. 17:25
 14/75 A kérdező kommentje:

#12:

Én megértem az álláspontodat,de kérlek,próbáld a másik szemszögéből nézni. Adott egy ember,akinek nem volt még senkije,nem szerette senki,barátai sem voltak. Vágyik egy társra,bármi áron. Mindegy,csak legyen valaki mellette,hogy érezze: fontos valakinek. Nem kell,hogy szeresse,a puszta illúzió is megteszi.

2015. szept. 29. 17:33
 15/75 anonim ***** válasza:
100%
Megfosztod a viszonzott szerelemtől (pedig az nem semmi), becsapod, megalázod és a béke segge alá nyomod az önbizalmát. Ja és a társas magány sokkal rosszabb mint az egyedüllét. Ismerem mindet, ezért tudom mit beszélek. Ne haragudj kérdező, de látszik hogy nulla az emocionális képességed. Egy kapcsolat 2 emberről szól. Nem rólad.
2015. szept. 29. 19:08
 16/75 A kérdező kommentje:

Ez így nem igaz,elég érzelmes ember vagyok,csak már jó lenne valaki mellém,bármi is legyen az ára. De el kell ismernem,önzőség lenne a részemről,ha ilyet tennék.

De egyedül sem akarok megdögleni. Úgy tűnik,nincs jó megoldás.

2015. szept. 29. 19:13
 17/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a jo az onbecsapasban...

En ertekelem magam annyira, hogy nem adom alabb, es inkabb vagyok egyedul, mint egy olyan emberrel, akivel nem akarok.

Eleve ez a tarsfuggoseg taszit...annyi ilyen gyenge ember van. De ok tudjak...

2015. szept. 29. 19:14
 18/75 A kérdező kommentje:

"En ertekelem magam annyira, hogy nem adom alabb, es inkabb vagyok egyedul, mint egy olyan emberrel, akivel nem akarok.

"

Öregkorodban meg verheted a fejed a falba az elveid miatt.

2015. szept. 29. 19:18
 19/75 anonim ***** válasza:
44%

Én egyetértek veled kérdező.

Ha nem vagy sármos jóképű, akkor ne is legyenek nagy elvárásaid! Undormány nőt nem is nagyon ismerek a közeli társaságomban. Szóval egy átlagos, jólelkű lány is az életed párjává lehet, aki nem egy modellalkat, de legalább elfogad téged.

2015. szept. 29. 22:46
 20/75 A kérdező kommentje:
Vajon hány olyan lány van,aki elfogad(na) engem,ahogy? Gyanítom,hogy nincs ilyen hölgy
2015. szept. 30. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!