Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?
Figyelt kérdés
Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.
Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.
2015. szept. 29. 15:44
1/75 anonim válasza:
ezzel az a baj, hogy túl random és tulajdonképp vonzalom sincs így nagyon... Mondjuk szerintem a kapcsolatok 70%-a legalább ilyen "jobb híján" "há ez jutott" jellegű.
2/75 anonim válasza:
Mert a mindegy csak valakit nem fogod vsz igazán szeretni és az a kapcsolat, ami eleve nem szerelemmel indult általában halálra van ítélve, ugyanis egyik fél sem azt kapta, amit szeretne. Összekerül 2 alacsony önértékelésű ember, akik magukat sem szeretik, hogy tudnának akkor mást? Ez nagyon sivár...
3/75 A kérdező kommentje:
Na,igen,de jobb,mint egyedül. Én is ilyen vagyok,minden jobb,mint az egyedüllét.
2015. szept. 29. 15:59
4/75 A kérdező kommentje:
"Összekerül 2 alacsony önértékelésű ember, akik magukat sem szeretik,". Ez egyfajta kompromisszum.
2015. szept. 29. 16:00
5/75 anonim válasza:
Szerintem szanalmas dolog a kapcsolatfuggoseg, de ha neked ez igy megfelel es jo, akkor miert szolnek bele.. elj ugy, ahogy jonak latod :)
6/75 A kérdező kommentje:
Nem akarok így élni,de nincs más lehetőség. Olyan lányt szerettem volna magam mellé,aki őszintén szeretek és én viszont. De felébredtem,ilyen csak a mesében van.
2015. szept. 29. 16:17
7/75 anonim válasza:
Nem feltetlenul, bar en is hittem ezt egy darabig.. de akkor is inkabb voltam egyedul evekig, minthogy megalkuvasbol valaki olyannal legyek, akit nem szeretek.. Az egyedullet sokkal jobb opcio szamomra.
Emberfuggo.
8/75 Rózsák Királynője válasza:
Szerintem a külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol!
9/75 A kérdező kommentje:
Ezzel nem vitatkozom. Csakhogy van olyan ember,akinek luxus a válogatás. Azzal kell beérnie,ami épp akad.
2015. szept. 29. 16:31
10/75 anonim válasza:
Kér még valaki egy falatka közhelyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!