Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?
Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.
Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.
Amig nem valtoztatsz a hozzaallasodon, addig hiaba mondok barmilyen tippet, ugyis csak a tevkepzeteid fogod szajkozni es a kifogasokat keresni.
Olyan nincs, hogy valakinek nincsenek belso ertekei. Tessek talan arra koncentralni elsosorban, hogy talald meg oket vagy feljeszd ki.
Rendben,megpróbálok valamit kihozni magamból. Legrosszabb esetben nem sikerül,de rontani nem ronthat.
Alapvetően érzékeny ember vagyok. Ezt a gyengeséget akarom kiölni magamból. Túltengenek bennem az érzelmek.
Soha nem tudtam belemenni ilyen kapcsolatba. Igaz, voltak kapcsolataim, de az utolsó szakításom és a jelenlegi kapcsolatom kezdete között durván eltelt 1 év, mert nem találtam olyat, aki iránt tudtam volna érezni bármit.
Ismerek olyanokat, akik úgy vannak, mint te... De megérteni nem tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!