Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:

Amig nem valtoztatsz a hozzaallasodon, addig hiaba mondok barmilyen tippet, ugyis csak a tevkepzeteid fogod szajkozni es a kifogasokat keresni.

Olyan nincs, hogy valakinek nincsenek belso ertekei. Tessek talan arra koncentralni elsosorban, hogy talald meg oket vagy feljeszd ki.

2015. okt. 4. 19:45
 32/75 A kérdező kommentje:

Rendben,megpróbálok valamit kihozni magamból. Legrosszabb esetben nem sikerül,de rontani nem ronthat.

Alapvetően érzékeny ember vagyok. Ezt a gyengeséget akarom kiölni magamból. Túltengenek bennem az érzelmek.

2015. okt. 4. 19:48
 33/75 anonim ***** válasza:
Hagyj találjam ki,nő vagy.
2016. jan. 4. 17:25
 34/75 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok,csak a Jóisten ilyen természettel vert meg.
2016. jan. 4. 17:27
 35/75 anonim ***** válasza:
:D szerintem még mindig jobb,mintha érzelmileg tuskó lennél. De a kapcsolatfüggőségeddel tényleg érdemes lenne kezdeni valamit.
2016. jan. 4. 19:57
 36/75 A kérdező kommentje:
Lennék inkább egy érzelmi tuskó. Kapcsolatfüggőségem nincs.
2016. jan. 5. 17:40
 37/75 anonim ***** válasza:
Ez kb. ilyen gondolkodásra vall: "mindegy, kik a barátaim csak legyenek", "mindegy, milyen a diplomám, csak legyen", "mindegy, milyen könyvet olvasok, csak legyen valami a kezemben" stb. Minden mindegy. Csak legyen valami. Nem az számít, milyen, csak legyen.
2016. jan. 18. 07:35
 38/75 A kérdező kommentje:
Legalább nem válogatok. beérem azzal, amit a gép ad.
2016. jan. 20. 15:20
 39/75 anonim ***** válasza:

Soha nem tudtam belemenni ilyen kapcsolatba. Igaz, voltak kapcsolataim, de az utolsó szakításom és a jelenlegi kapcsolatom kezdete között durván eltelt 1 év, mert nem találtam olyat, aki iránt tudtam volna érezni bármit.

Ismerek olyanokat, akik úgy vannak, mint te... De megérteni nem tudom őket.

2016. máj. 27. 19:39
 40/75 A kérdező kommentje:
Számomra jelenleg két út áll: az egyik, hogy egyedül maradok, mígy a másik, hogy kapcsolatot alakítok ki egy hasonló gondolkodású lánnyal (amennyiben van ilyen).
2016. máj. 27. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!