Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen felfogás?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lánnyal, és elkezdett nekem mindenféle perverzségekről beszélni. Megkérdeztem, hogy miért csinálja, ha van pasija. Erre azt a választ kaptam, hogy "egyszer élünk".2015. febr. 4. 21:28
4/14 anonim válasza:
Veled akarja azt kiélni amit a párja mellett nem tud, ennyi.
Élvezi ha mással is beszélhet erről.
6/14 anonim válasza:
Gusztustalan. Persze egyszer élünk, de ez nem indok arra, hogy megcsaljuk a párunkat.
7/14 piriiiii válasza:
Egyszer élünk?
Hát... nem tudom... szerintem egy ostoba kuuuuuuurva.
8/14 piriiiii válasza:
(észbekapván: nem azért írtam annyi u-t, mert egy túlheves kis csitri lennék, hanem mert az oldal nem enged önmagam lenni)
9/14 anonim válasza:
Szerintem az, hogy egyszer élünk inkább arra kéne ok legyen, hogy értelmes életet éljünk és ne alázzuk le azt aki elvileg a legfontosabb kéne, hogy legyen.
10/14 anonim válasza:
Én már előző életeimben sem hittem a reinkarnációban...
viccet félretéve, azért mert naiv és mert egy ribizli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!