Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

Én egyedülállóként is teljes ember vagyok, és ez így jó. Nem egy másik emberbe kapaszkodok, hogy jól érezzem magam. Ez óriási teher egy kapcsolatfüggő ember párjának. Ha esetleg mégis vége lesz a kapcsolatnak, az ilyen kapcsolatfüggők, nagyon magukba zuhannak, esetleg még öngyilkossággal is fenyegetőznek (a napokban volt is ilyen kérdés), egyesek nem akarják elengedni a párjukat sehova úgy, hogy ne velük menjen, de ismertem egy csajt, aki a párja mellett nem tűrt meg ellenkező neműeket, mindenkire féltékenykedett (a párja nőrokonain kívül).

Legyél egyedül egész, és keress egy másik egész embert, hogy ketten együtt valami újat alkothassatok, de ne attól érezd magad teljesnek, más minőség egy kapcsolat és más minőség egyedülállóként élni, de mindkettő lehet teljes, ha jól működik és te jól működsz az adott helyzetben. (Gondolhatsz arra is, hogy egy rossz párkapcsolat sokkal rosszabb lehet - és jellemzően rosszabb is -, mint egyedül...)

2016. aug. 4. 15:35
 52/75 anonim ***** válasza:
2016. aug. 4. 15:37
 53/75 A kérdező kommentje:
Értem, mire akarsz kilyukadni, de képtelen vagyok teljes és boldog lenni egyedrül. Dolgozk, hazajövök és gépezek. Ennyi az életem. Kellene bele egy társ, hogy legyen életem.
2016. aug. 4. 15:53
 54/75 anonim ***** válasza:

Hát, ez így tényleg unalmas, csak ezt te teszed unalmassá, ha lennének ötleteid, egyedül sem ennyi lenne az életed. Én veled ellentétben folyton időszűkében vagyok, de soha nem jönnék össze hozzád hasonlóval. Az ilyen emberek jellemzően visszahúznak, és nem szokásuk felvenni a tempót.

Mit szólnál, ha gépezés helyett mondjuk kezedbe vennél egy regényt?

2016. aug. 4. 15:57
 55/75 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mit segítene. Régebben sokat olvastam, de azon felül, hogy fejlődött a szókincsem, semmi értewlme nem volt.

eldöntöttem, hogy havi egy alkalommal elmegyek moziba, ha van olyan film, amit megnéznék.

2016. aug. 4. 16:10
 56/75 A kérdező kommentje:
Ráadásul ahol lakom, közösségi élet nincs. Biciklizni tudok meg kocsmázni. Ez utóbbi helyre nem vágyom.
2016. aug. 4. 16:18
 57/75 anonim ***** válasza:

Látod, te semmi értelmét nem látod, számomra pedig az olvasás szórakoztató, akár egy online játék vagy az, hogy elkészítsek egy excel fejlesztést, vagy elutazzak valahova, ahova szeretnék, filléres áron...

A te életed unalmas, mert te is az vagy, ha változtatni akarsz, ne másra támaszkodj, hanem magadat vedd górcső alá, miért lettél ilyen, mi lelkesít, miért mástól várod a megoldást, miért nem mersz/akarsz önálló, teljes ember lenni (képes lennél rá, bárki képes rá). Robot életet bárki tud élni...

2016. aug. 4. 16:26
 58/75 A kérdező kommentje:

Online én is szoktam játszani. Azt mondjuk szeretem.

Régebben voltak terveim, de mindhez pénz kell.

Szerettem volna kirándulni ide-oda: pénz kell hozzá

Jogsit és autó is szerettem volna: túl sokba kerül, a közmunkabérből nem futja rá.

2016. aug. 4. 16:51
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
Akkor törekedj arra, hogy ne ragadj bele a közmunkába. Voltam én is munkanélküli, nem is egyszer, voltam minimálbéren is, de nem adtam fel soha, és az volt a célom, hogy elérjek egy olyan szintet, hogy képes legyek egyedül eltartani magamat, és esetleg spórolással még jusson másra is. Elértem, pedig nem lettem gazdag, a szüleimnél kényelmes volt, mert nem kellett számolgatni, mivel többkeresős volt a család, és mindent megoldottunk. Aztán lakást vettem összekuporgatott pénzből, elköltöztem, és alig kellett változtatni a szokásaimon, és jut az alap élelmiszereken felül másra, jut utazásra, jut a 8 éves madaramra, jut szórakozásra... stb. Viszont én mindig figyeltem az ár-érték arányt, és hogy mik lehetnek az aktuálisan legjobb befektetések. Ha egy munka nem volt jó, kerestem másikat, és váltottam, ha épp nem volt munkám, mert a cég leépítette a dolgozói felét és beleestem a szórásba, nem baj, kezdtem mindent elölről. Szép lassan elértem a mostani szintemet. Hasonló jókat kívánok, megpróbálhatod utánam csinálni, de ehhez az kell, hogy erőfeszítéseket tegyél, és feszegesd a saját határaidat. És elsősorban neked kell akarni, ne mástól várd. Én sem számíthattam másra. Voltak sorstársaim, de legtöbbjük elvolt a langyos vízben, csak visszarántottak mindenkit, akit tudtak, van, akivel azóta már nem tartom a kapcsolatot, mert különbözőképp gondolkodtunk, én haladtam előre, ő megrekedt, neki nem tetszett, hogy én lelkes voltam, és kerestem a lehetőségeket, ő folyton csak nyavalygott, és próbált engem is visszatéríteni. Volt ilyen kollégám is, akinek ráadásul még segítettem is egyszer, én feljebb kerültem a ranglétrán, neki meg egyszer csak nem hosszabbították meg a szerződését...
2016. aug. 4. 21:45
 60/75 A kérdező kommentje:
Küldtem már annyi helyre az önéletrajzomat, oda se kellettem, ahova behívtak. Szóval úgy vagyok már, hogy ez a sorsom, a közmunka. Lehet, hogy később megint nekifutok. Ki tudja, lehet 50 évesen sikerül találnom normális munkát.
2016. aug. 5. 05:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!