Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el a nők egy része körében az a felfogás, hogy nem ribizlik vagy k#rv@k ha megcsalják a pasijukat?
Egyrészt nincs berögzülve ez a felfogás, nem tudom mi alapján szűrted ezt le, másrészt megcsalás és megcsalás között is van különbség.
"megcsalás és megcsalás között is van különbség"
Attól hogy nő vagy férfi teszi még nem lesz semmivel sem kisebb rossz.
@6-os
De őket el szokták ítélni (teljes joggal). Azt az érvet meg egyáltalán nem tudom elfogadni, hogy "mert vannak hűtlen pasik is". Ha szomszéd csajt megcsalják akkor te fel vagy jogosítva, hogy megcsald a pasidat? Ezzel a beteges gondolkodásmóddal ő is mondhatná, hogy fel van jogosítva rá, hogy megcsaljon, mert biztos van olyan nő az utcájában aki csalja a pasiját.
Továbbá nem általánosítottam, mert azt írtam, hogy a "nők EGY RÉSZE körében".
Mert nem azok.
Ha valaki megcsalja a párját, az csalárd.
Csak szólok...
(A "ribizli" az szleng, annak fölösleges a jelentésén vitatkozni. Ma ezt jelenti, holnap esetleg mást. A másik pedig az utcalány, aki pénzért szexel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!