Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj egyesek szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj egyesek szerint a mindegy, csak valaki felfogás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi kivetnivaló nincs,mivel arra utal,hogy az illetőnek nincs túlzott elvárása a partnerrel szemben.

Én is így vagyok ezzel,hogy nem baj,ha egy undormány is a lány (jómagam sem vagyok egy életre kelt Dávid-szobor,szóval jogos.),összejövök vele,hogy ne legyek egyedül.

2015. szept. 29. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:

azért "baj" ez a felfogás, mert a legtöbb ember szereti azt érezni, hogy valóban fontos a másiknak és nem csak egy hozzá hasonló selejtként tekint rá, akinél nem jutott jobb.

érted, ha az ember nem szereti önmagát és az az ember is selejtnek tekinti (de utálom ezt a szót) akinek a legjobban kéne szeretnie, akkor hogy a francba legyen boldog?

2015. okt. 4. 15:08
 22/75 A kérdező kommentje:
Értem,mire akarsz kilyukadni,de ha arra várnék egy olyan lányra,aki igazán szeret,akkor egyedül hal meg. Még egy efféle kapcsolat is jobb,mintha az emberfia egymaga éldegélne.
2015. okt. 4. 15:40
 23/75 anonim ***** válasza:

'Még egy efféle kapcsolat is jobb,mintha az emberfia egymaga éldegélne.'

Embere valogatja, en nem birnek igy elni. Egyedul elni tok jo dolog tud lenni, ha az ember nem kapcsolatfuggo es joban van magaval, es egy ilyen fajta kapcsolatnal csak jobb lehet.

Kar, hogy semmire sem becsulod magad ill. a masikat sem, de a te dontesed.

2015. okt. 4. 17:23
 24/75 A kérdező kommentje:

"Kar, hogy semmire sem becsulod magad ill. a masikat sem, de a te dontesed."

Miért,ha becsülném magam,attól kevésbé lennék ronda,szerethetetlen ember?

2015. okt. 4. 17:42
 25/75 anonim ***** válasza:
100%

Amig nem becsulod, tiszteled es legalabb kedveled sajat magad, addig biztosan nem leszel szerethet.

De latszik, mar beletorodtel, ugyhogy hiaba magyaraznek barmit.

2015. okt. 4. 18:46
 26/75 A kérdező kommentje:
Már próbáltam szeretni magam,de úgy tűnik,meghaladja a képességeimet,pedig nem vagyok egy tök.
2015. okt. 4. 18:57
 27/75 anonim ***** válasza:

Voltam ilyehn cipoben, erre csak azt tudom mondani, hogy akkor nem probaltad eleg kemenyen. Nem egybol tortenik, egy osszetett folyamat, de nem lehetetlen. Elso korben a sajat eletedben kell megtalalni az egyensulyt, azt, ami elore visz (legyen az munka, hobbi, egyeb celok), majd felismerni es gyakorolni a benned rejlo ertekeket. Amig nem erzed teljes embernek magad egyedul (!), addig nem is lesz normalis kapcsolatod.

Csak akkor biztos, hogy nem mozdulsz ki ebbol az allapotbol, ha feladod.

2015. okt. 4. 19:32
 28/75 A kérdező kommentje:

"felismerni es gyakorolni a benned rejlo ertekeket."

Bennem nincsenek értékek.(legalábbis nem tudok róluk).

Kapcsolat nélkül nem tudok egész ember lenni,ergo egyedül halok meg.

Elég sokat kell dolgozni egy q-rva párkapcsolatért.

2015. okt. 4. 19:36
 29/75 anonim ***** válasza:

"Kapcsolat nélkül nem tudok egész ember lenni" hiaba szajkozod, ez attol meg a legnagyobb butasag, amit gondolhatsz.

De ha jo neked szenvedni es csak a kifogasokat keresni, ahelyett, hogy kilepnel a langyos sz-rbol es tennel onmagadert (nem, nem a parkapcsolatert, ha onmagadon dolgozol a kapcsolat is hamarabb osszejon) akkor hajra, en mar nem mondok semmit. Onsajnaltatasbol jeles.

2015. okt. 4. 19:41
 30/75 A kérdező kommentje:

Már próbáltam elég sokáig,de nem jött össze. A szándék meg volt ennem a változásra,szóval erre sem lehet fogni.

Esetleg valami használható tipped van?

-nincs bennem semmi jó tulajdonság

Vedd figyelembe ezt is.

2015. okt. 4. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!