Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

tegnap 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/151 anonim ***** válasza:
92%
Azt hittem pont ez a lényeg, hogy a nők már mindent meg tudnak csinálni egyedül, ezért nem kell leállniuk minden jött ment lúzerrel, és lehetnek elvárásai. Franc se akarna 6-tól gürizni, hogy aztán mehessek haza főzni meg takarítani a férjemre, miközben ő sört vedel a TV előtt, vagy tolja a LOLt.
tegnap 10:41
 32/151 anonim válasza:
2%

32 nyugodj meg

Dolgoztam nőkkel,nem hajtották őket mint a férfiakat

tegnap 10:43
 33/151 anonim ***** válasza:
93%

32

Akkor nyomi helyen dolgoztál.

tegnap 11:18
 34/151 anonim ***** válasza:
94%
Jól van fél pipás bohóc. Attól, mert minden incel témában hiperventilálsz, még incel maradsz.
tegnap 11:29
 35/151 anonim ***** válasza:
93%
#34 Amint te befejezed a nőellenes harcodat, szerintem ők is befejezik!
tegnap 11:31
 36/151 anonim ***** válasza:
93%

34

Mert mi lesz? 😂

tegnap 11:38
 37/151 anonim ***** válasza:
3%

#34 Amint te befejezed a nőellenes harcodat, szerintem ők is befejezik!

Ez nem nőellenes harc, én csak felhívom a figyelmet arra a tényre hogy egy elszálltak az igények. Ismétlem a példát:

1.Férfi akinek nincs kocsija: lúzer.

2.Nő akinek nincs kocsija: teljesen oké.

tegnap 11:40
 38/151 anonim ***** válasza:
90%

Ez a kérdés amúgy a férfiakat nem támogatja.

Azzal, hogy ilyeneket beírsz, hogy férfibarát kérdés, meg stb., inkább abban segítesz, hogy a férfiakat lejárassa ez a topic.

tegnap 11:42
 39/151 anonim ***** válasza:
93%

38

Ha egy férfi kopasz — oké

Ha egy nő kopasz — nem oké

Ha egy férfi szőrös — oké

Ha egy nő szőrös — nem oké

tegnap 11:43
 40/151 anonim ***** válasza:
93%

Férfi dühös lesz - normális

Nő dühös lesz - hisztis

tegnap 11:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!