Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
Ki volt reggel a gyerekekkel? Ki vitte őket oviba? Ha 6-kor már dolgoztak?
Mikor aludtak szerencsétlenek?
Kérlek nyugodjál le!!!!
Nem kell a kérdezőt bántani mert férfi barát kérdést ír ki.
Eddig sem voltam ideges, drága. Az én fiam már 16, nem kell hozni-vinni, de mikor kicsi volt, én vittem reggel. Igaz, irodában 8-tól 4-ig dolgoztam, így pont tudtam hozni-vinni.
Hétközben nem főztem - most sem teszem - ovi, suli, menza ebéd. Utána edzett a gyerek majdnem minden nap, este valami könnyű neki, többnyire hideg. Nem kellett azért megfeszülni. Bár mindez mondjuk 3 gyerekkel már izgalmasabb. Ja és egyedülálló anyuka voltam, tehát mindent én egyedül.
Én óvodáról írtam a kérdésben. De lehet megosztották hogy az apa pl 9 re járt dolgozni. És reggel ő vitte a gyereket. Délután meg az anyuka hozta haza.
Semmi fantáziátok nincs. Az agyatok már a tényre elborult hogy dolgozni kellene járni. Meg főzni a gyerekre meg a férjetekre.
Mindkettő erős általánosítás. 30feletti vagyok és sokszor apám jött értem oviba/suliba. Sőt! Rendszeresen jött osztálykirándulásra kísérő szülőként. Főzni is tud és szokott is, ahogy takarítani is 🤷🏼♀️. Ahogy most sem úgy van, hogy az anya otthon ül és nem dolgozik, rengetegen adják bölcsibe us a gyereket, hogy vissza tudjanak menni.
Persze van az említett 2 példa is, de nem az a számottevő (szerencsére). Mert egyik sem jó. Az elsőben az anya a belét kidolgozza, 8 óra munka után jön a második műszak (házimunka), plusz a gyerekek. A másodikban meg az apa dolgozza ki a belét, hogy eltartsa a családot, meg a kitartott asszonyt (akinek valószínűleg annyi felelősség tudata van, mint egy molylepkének, mert teljesen kiszolgáltatott).
Egyébként miért kell minden férfiakat támogató kérdést lerohanni?
Mi is érző lények vagyunk és nem csak abból állunk hogy: saját kocsi meg saját ház és milliós fizetés. Attól még ugyanolyan értékes a férfi ha nincs háza. Nőknél miért nincs az hogy ha nincs kocsid akkor vesztes vagy mint a férfiaknál például?
17 Milyen férfi támogatás az, hogy "jaj a nők miért ne hajlandóak a csicskáink lenni és mindent megcsinálni helyettünk?"
Már megint jössz a hülyeségeiddel, mint más témák alatt, hogy kocsi, ház, milliós fizetés. Megint TE/TI hozzátok fel, nem a nők. Az az egyedülálló anyuka szerinted megkapta, mikor egyedülálló volt!?
A legtöbb fiatal pár nem közös lakásból indul, hanem együtt veszik meg az első otthonukat.
18
Fordítva ülsz a lovon. Senki nem írta hogy a férfinak nem volt feladata. Már nem látsz az idegtől hogy valaki nem támogatja az ingyen női tartást. És képzelődsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!