Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

tegnap 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 anonim ***** válasza:
1%

Ki volt reggel a gyerekekkel? Ki vitte őket oviba? Ha 6-kor már dolgoztak?

Mikor aludtak szerencsétlenek?

Kérlek nyugodjál le!!!!

Nem kell a kérdezőt bántani mert férfi barát kérdést ír ki.

tegnap 09:53
 12/150 anonim ***** válasza:
90%
Fél pontos te másik témában őrjöngesz. Szóval nincs értelme csitítanod bárkit is. A 11-es egy egyszerű és logikus kérdést tett fel. A gyereket reggel el kell indítani az iskolába, már pedig ha anyuka 6-tól munkában van, jó eséllyel fél 6-kor, vagy akár 5-kor is távozik otthonról. Nem valószínű, hogy 5-kor viszi a gyereket az iskolába.
tegnap 09:56
 13/150 anonim ***** válasza:
91%

Eddig sem voltam ideges, drága. Az én fiam már 16, nem kell hozni-vinni, de mikor kicsi volt, én vittem reggel. Igaz, irodában 8-tól 4-ig dolgoztam, így pont tudtam hozni-vinni.

Hétközben nem főztem - most sem teszem - ovi, suli, menza ebéd. Utána edzett a gyerek majdnem minden nap, este valami könnyű neki, többnyire hideg. Nem kellett azért megfeszülni. Bár mindez mondjuk 3 gyerekkel már izgalmasabb. Ja és egyedülálló anyuka voltam, tehát mindent én egyedül.

tegnap 09:58
 14/150 A kérdező kommentje:

Én óvodáról írtam a kérdésben. De lehet megosztották hogy az apa pl 9 re járt dolgozni. És reggel ő vitte a gyereket. Délután meg az anyuka hozta haza.

Semmi fantáziátok nincs. Az agyatok már a tényre elborult hogy dolgozni kellene járni. Meg főzni a gyerekre meg a férjetekre.

tegnap 10:04
 15/150 anonim ***** válasza:
87%

Mindkettő erős általánosítás. 30feletti vagyok és sokszor apám jött értem oviba/suliba. Sőt! Rendszeresen jött osztálykirándulásra kísérő szülőként. Főzni is tud és szokott is, ahogy takarítani is 🤷🏼‍♀️. Ahogy most sem úgy van, hogy az anya otthon ül és nem dolgozik, rengetegen adják bölcsibe us a gyereket, hogy vissza tudjanak menni.

Persze van az említett 2 példa is, de nem az a számottevő (szerencsére). Mert egyik sem jó. Az elsőben az anya a belét kidolgozza, 8 óra munka után jön a második műszak (házimunka), plusz a gyerekek. A másodikban meg az apa dolgozza ki a belét, hogy eltartsa a családot, meg a kitartott asszonyt (akinek valószínűleg annyi felelősség tudata van, mint egy molylepkének, mert teljesen kiszolgáltatott).

tegnap 10:06
 16/150 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként miért kell minden férfiakat támogató kérdést lerohanni?

Mi is érző lények vagyunk és nem csak abból állunk hogy: saját kocsi meg saját ház és milliós fizetés. Attól még ugyanolyan értékes a férfi ha nincs háza. Nőknél miért nincs az hogy ha nincs kocsid akkor vesztes vagy mint a férfiaknál például?

tegnap 10:08
 17/150 anonim ***** válasza:
86%
15 milyen fantáziát szeretnél abba, hogy ellentmondásba kerültél? Kiderült, hogy régen is az apának voltak feladatai a családban, csak te nem akarod észrevenni.
tegnap 10:10
 18/150 anonim ***** válasza:
90%
Hát persze, körülnézek és mindenhol csak munkanélküli vagy háztartásbeli nőket látok...ja nem, mégsem.
tegnap 10:11
 19/150 anonim ***** válasza:
95%

17 Milyen férfi támogatás az, hogy "jaj a nők miért ne hajlandóak a csicskáink lenni és mindent megcsinálni helyettünk?"

Már megint jössz a hülyeségeiddel, mint más témák alatt, hogy kocsi, ház, milliós fizetés. Megint TE/TI hozzátok fel, nem a nők. Az az egyedülálló anyuka szerinted megkapta, mikor egyedülálló volt!?

A legtöbb fiatal pár nem közös lakásból indul, hanem együtt veszik meg az első otthonukat.

tegnap 10:13
 20/150 A kérdező kommentje:

18

Fordítva ülsz a lovon. Senki nem írta hogy a férfinak nem volt feladata. Már nem látsz az idegtől hogy valaki nem támogatja az ingyen női tartást. És képzelődsz

tegnap 10:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!