Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
"Nőknek nem nő szőr a lábán szóval nincs mit borotválni."
Ezen nagyon nevetek. Az a baj, annyira ostoba, hogy nem tudom, komolyan írja, vagy troll.
Kérdező, egy lusta, állatkínzó, nőgyűlölő szociopata vagy, akinek az egyetlen női referenciája a nővére meg az anyja. Elvárod, amit anyád adott, és azt hiszed, mindenki olyan, mint a nővérkéd.
Rohadt gyorsan szaladj terápiára. Az nem megoldás, ha naponta itt vernyogsz, hogy nem ad neked senki enni.
Milyen férfi vagy te? Semmilyen.
Nagyon sajnálom, de én akkor is gyereket fogok szülni a szeretett, jól kereső páromnak, aki képes olyan biztonságot teremteni, hogy ne kelljen a csecsemőm mellől rohannom vissza dolgozni, és akkor sem kell majd beleszakadnom a munkába, ha már ovis lesz; akkor is elég lesz egy részmunkaidős állás, ami mellett el tudom látni a gyerekünket és a háztartást VAGY egy teljes állás, ami mellett nem kell a háztartást vezetnem és takarítanom, mert meg tudunk fizetni valakit, aki takarít helyettünk.
Sajnálom, hogy nem elégszem meg egy ruppótlan alakkal, aki annyira nem férfi, hogy felelősséget vállaljon a családjáért és gondoskodjon az övéiről. ÁNem, nem vagyok hajlandó megalkudni. És igen, ha tradicionális családmodellt akarsz, akkor legyen pénzed. Ha nem, akkor legyen hajlandóságod átvállalni a láthatatlan munka felét a feleségedtől.
Annyira nem értem, akárki is beszél akármelyik nemről, hogy leírja, hogy "anyám túl volt terhelve, az élete nem állt másból, csak a munkából és a háztartásból, ma miért nem kapom meg azt a csicskát, aki apámnak volt?".
Ez lenne a szeretet? Hogy a párodból kisajtolsz minden csepp energiát, hogy neked ne kelljen megmozdítanod a valagadat? Ebbe kéne örömmel rohanni?
Neked tetszene, ha olyan párod lenne, aki csak dolgozik, utána szart se csinál? Te ugyanúgy dolgozol, csak neked minden mást is el kell intézned. Ez kinek vonzó?
Már írtam neked a másik kérdésnél is, nincs benned empátia. Nem tudod magadat a másik helyzetébe képzelni. Csak az a fontos, hogy te mindent megkapj, és semmit nem adsz a kapcsolatba cserébe.
87
Hengerfejes vagy 😀
Más valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!