Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Itt is ismerkedtem lányokkal, nagyon jól elbeszélgettünk...a képcseréig. Utána se szó se beszéd, ghostoltak. Pedig nem tartom magam csúnyának, nem vagyok elhízott, sőt sportolok és látszik is, tehát csontváz sem vagyok. Arcom se igénytelen, nem pattanásos, stb... Tök rosszul szokott esni amikor így koptatnak le..

Kíváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek erről. Én nem értem ezt az offolást, csak azért mert épp nem az esetem a másik fél, és akkor el is felejtem, hogy jókat beszélgettem vele, meg aranyos... És most nem arra értem, hogy ne dönthetnék el hogy bejövök e nekik vagy sem, hanem hogy miért ne lehetne olyan emberrel folytatni a beszélgetést, aki nem feltétlen az esetünk...

tegnapelőtt 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem folytatják a beszélgetést, mert potenciális partnerként kezeltek, nem barátként. Ebből kiesel a képcsere során ha nem tetszel neki. Miért kellene erőltetni ezután? Már nincs motiváció. Barátai mindenkinek vannak, általában azt nem így keres senki.
tegnapelőtt 21:06
 2/19 anonim ***** válasza:
46%

Mert minden a külső és a pénz.

Nem vagy megfelelő akkor egyedül maradsz.

tegnapelőtt 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
57%

Unalmas béna önbizalomhiányos introvertált vagy, mint itt a többség (én is). Nem való a netes ismerkedés neked se, sajnálom.

Egyéb:

Képcsere helyett közösségi médiát cseréljetek, és hívásozzatok.

tegnapelőtt 21:15
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Ezen nem kell megsértődni. Neked lehet hogy van időd olyanokkal is beszélgetni, akik nem az eseteid, és sosem akarnál tőlük semmit.

Más meg nem húzza az időt, hanem megy tovább. Ez időben praktikusabb is. Nem elegáns szokás, de legalább nem megy az idő fölöslegesen.

tegnapelőtt 21:16
 5/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagy alfa bro. Ennyi.
tegnapelőtt 21:48
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Az #1-es eltalálta a dolgot. Nem haverkodtatok, hanem ismerkedtetek és a kép alapján úgy gondolták nem vagy szimpi.

Fordítsd már meg a kérdést haver! Diskurálsz egy csajjal, majd a kép alapján nagyon nem szimpi neked, nagyon nem az eseted. Folytatnád vele a diskurzust miután már tudod nem jön be és soha nem is fog? Legfeljebb még pár levél erejéig, de nem tovább.

tegnapelőtt 22:40
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy hogy mi tévő legyél: ne anonim fórumon ismerkedj! Ismerkedj olyan helyen ahol egyből kint az arckép, lakhely, életkor, pár sor rólad. Akkor nem leszel "meglepetés" a másiknak, hanem ezen infók birtokában dönt, hogy szimpi lehetsz-e neki esetleg vagy sem.
tegnapelőtt 22:41
 8/19 anonim ***** válasza:

És mi volt a képen?

És hogy zajlott az eltűnés?

Ki írt szöveget utoljára?

tegnap 00:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Te se ismerkednel olyannal, akit nem tartasz vonzónak. Ha igen, akkor az azt jelenti kb, hogy neked mindegy, csak legyen már vki. S ha ez így van,akkor vmi csak van, ami miatt nagyon nem jössz be a csajoknak.
tegnap 06:18
 10/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom volt már ez a helyzet fordítva is, nem is egyszer, hogy nekem nem jött be a lány, mégse ghostoltam, hanem a lehető legnormálisabb módon elmondtam neki a helyzetet, aztán túltette magát rajta, elfogadta, és beszélgettünk tovább...

Ismerősi körömben is csomó olyan van, hogy a srác elhívta élőben a lányt randira, de el lett utasítva, és ennek ellenére tök jól megvannak és nem kerülik egymást mint a kutyaszart.

tegnap 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!