Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek (netes ismerkedés)?
Sziasztok!
Arról lenne szó, hogy "megismertem" valakit egy online felületen, s mivel egyáltalán nem társkereső vagy ilyesmi célt szolgáló oldal, nem tudom jó döntése lenne-e tovább ismerkedni annak a fényében, hogy akárhogy is alakulna mindenképp összefogunk még futni ott. Nem is magam miatt aggódom, hanem a másik fél miatt (hogy reagál a visszautasításra, a maradjunk barátok stb dolgokra - még sosem láttam például az illetőt). Mivel elég lutri, lehet hagynom kéne az egészet és így senki nem bántódik meg? Valakivel történt már hasonló?
Tudom ez elég rossz hozzáállás, másrészről meg kíváncsi is vagyok......csak nem szívesen rontanám el a közös "hobbinkat", hogy a későbbiekben rossz hangulatban teljen az időtöltésünk. Viszont egy értelmes ember akkor ezt eltudja fogadni és nem fennakadni ezen, nem? (ha én kapnék egy nem-et, nekem nem jelentene problémát)
Köszönöm a válaszokat mindenesetre.
Remélem én is, ugyanis az nem jutott eszembe, hogy ő is gyakorizhat! :D
Oh utolsó, ezt jó volt olvasni. :))
Miért kell ezt az egészet ennyire túlkomplikálni? Az utca társkereső? Nem. A FB társkereső? Nem. Az étterem társkereső? Nem. Az egyetem társkereső? Nem. A villamos társkereső? Nem. Alig van olyan hely a világon, ami klasszikus értelemben vett társkereső hely, ehhez képest naponta alakulnak ki új kapcsolatok olyan helyeken, amik nem társkeresők.
A másik és ezt döntsd el először: akarod, hogy tovább lépjetek vagy sem? A közös hobbit tedd félre, ne foglalkozz vele, csak azt nézd, hogy szeretnéd-e ha több is lenne közöttetek vagy sem! Akár igen a válasz, akár nem, máris túljutottál a problémán, mert annak megfelelően állhatsz hozzá! Ha igen, akkor tedd félre a gátlásaidat és hagyd, hogy alakuljon a dolog, ne akadályozd, aztán majd elválik, hogy lesz-e belőle valami! Ha nem akarod, akkor meg ha úgy érzed próbálkozik, normálisan mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele barátságnál többet.
Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!