Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda/nem vonzó pasi definíciójába bele tartozik az alacsonyság is vagy az teljesen más megítélés alá tartozik?
Aki nálam alacsonyabb, ahhoz nem tudok vonzódni (mondjuk én 156 centi vagyok, szóval nem sok embert zárok így ki :D), de rondának nem tartom. Van egy csomó ember, aki objektíven nézve tök szép, de nem vonzódom hozzá (pl. az összes ilyen hű, de kigyúrt latinos macsós fazon is ez a kategória nekem... olyan, mint egy szépen megmunkált szobor: szép, látszik benne a munka, de otthonra nem kéne).
Amúgy a vonzalom nálam úgy van, hogy van vagy, vagy nincs, ha nincs, nem kezdem nézni az okait meg hogy min kellene változtatnia. Mondjuk nálam sztem leginkább a kisugárzáson buknak el emberek, nem az ilyen apró-cseprő fizikai tulajdonságokon.
Imádom ezt :DDDDD
"elhanyagolható" "teljesen mindegy"
oké, tény hogy lehet egy srác alacsonyan is szexi, de attól még az negatív tulajdonság, ez tény.
és ezt nem csak én mondom, hanem a csajok is https://www.youtube.com/watch?v=nwilqASK5c0&t=201s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!