Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nőnek szép arca, gyönyörű, hosszú haja, feszes, kerek popsija, jó alakja és lábai vannak, viszont abszolút nincsenek mellei, akkor a szemetekben már nem is lehet "jó nő"?
Te nem vagy gyakran fent, kishusom? Olyan cicikre izgulnak, amik kisfiúknak sincs.
Mellesleg az, hogy jó nő akarsz lenni, elég szánalmas. Annyit jelent, hogy mindenkinek tetszeni akarsz. Ez pedig lehetetlen. Nem elég, ha a pasidnak tetszel? Aki lát, úgyis látja, mekkora a melled.
azért nem árt ha pár gyereket fel tud táplálni XD
tudom mit akartál kérdezni..nem zavar ha kicsi..meg ha nincs formás hátsó
tudom lerágott csont de inkább a belső érdekel..ja és ne legyen elhízva..mint nőt nem csúfolom akkor sem de magam is vékony vagyok
Egyáltalàn nem.
Mellek soha nem érdekeltek,alakja,haja legyen kiváló,kirívóan öltözködjön.
Pontosan ahogy mondod, akinek kicsi a melle nem nő, sőt mehet a bányába dolgozni a keres fenekével együtt...
Ne legyél már buta kérlekszépen.
Nekem a jó nő, az sosem azt jelentette, hogy a szemem jóllakjon vele..
Már volt olyan csaj is aki 85 kilósan rövid hajjal is, olyan kisugárzással és személyiséggel rendelkezett, hogy attól függetlenül, hogy elsőre nem tetszett a külseje mégis azon kaptam magam, hogy róla fantáziálok...
Neked sem kell nagy csöcs, mert ennyi kevés aranyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!