Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butából intelligens? Összejöttem egy gyönyörű szép, helyes aranyos mosolygós, modell alkatú csajjal. Abszolút nem egoista, nagyon emocionális rendes. Csak az e helyzet, hogy elég buta.
Persze, tudom, hogy nem lehet szép is meg okos is meg még rendes is, meg még bele is szeressek, és a többi, nem lehet tökéletes. Csak hát beleszerettem, nah, meg persze, nem külső alapján választok brn-t. Nem tudok velem nagyon semmiről elbeszélhetni, hallgatom egész nap a hülyeségeit…
Egy buta lányból, lehet intelligens csaj a későbbiekben?
"Persze, tudom, hogy nem lehet szép is meg okos is meg még rendes is, meg még bele is szeressek, és a többi,"
Ez abszolúte de nem igaz. :)
"Összejöttem... ...modell alkatú csajjal... ...nem külső alapján választor brn-t."
Ismét egy hatalmas epic fail a férfiak részéről.
Egyébként, nem, nem lehet egy butából intelligenset varázsolni. Na jó, talán egy tündér tudna neked segíteni. :D
Fogadd el olyannak, amilyen. Ne akard megváltoztatni, úgysem lehet, csak elidegeníted magadtól.
Én úgy vettem észre, hogy a butácska kiscsajok tudnak igazán élni, mert nem foglalkoznak komoly dolgokkal, és nem tesznek úgy, mintha mindenhez értenének.
csak akkor lehet ha ezt ő belátja és elkezd tanulni
sztem
Az ember egész életében tanul és nem baj az, ha egy picit butácska, mert lehet, hogy pont ez adja meg a vonzerejét, amit még Te nem ismertél fel.
Még mindig jobb, mintha idióta lenne.
Ne terjesszünk téves nézeteket ha lehet... Olyat kijelenteni, hogy a majomból lett az ember, butaság. :)(leendő kutató)
Vagy elfogadod, vagy nem. Csak tudod ezzel az a gond, hogy most szerelmes vagy, akár akarod, akár nem elfogadod a "hibáival" együtt, de később mi lesz? Megtaláltad benne azokat az értékekek, amik évekig hozzá tudnának kötni? Ha nem tudtok miről beszélgetni, alapból megbukott a dolog és pár hónap múlva eleged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!