Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butából intelligens? Összejöttem egy gyönyörű szép, helyes aranyos mosolygós, modell alkatú csajjal. Abszolút nem egoista, nagyon emocionális rendes. Csak az e helyzet, hogy elég buta.
Persze, tudom, hogy nem lehet szép is meg okos is meg még rendes is, meg még bele is szeressek, és a többi, nem lehet tökéletes. Csak hát beleszerettem, nah, meg persze, nem külső alapján választok brn-t. Nem tudok velem nagyon semmiről elbeszélhetni, hallgatom egész nap a hülyeségeit…
Egy buta lányból, lehet intelligens csaj a későbbiekben?
El kéne gondolkodnod.Lehet,hogy szimplán lenézed a csajt,és saját magadat értékeled túl.Nem biztos,hogy olyan okos vagy,mint amilyennek hiszed magad,és az sem biztos,hogy annyira buta,mint amilyennek Te látod.
Persze az is lehet,hogy igazad van,és butácska,na de ha ez Téged zavar,akkor kár erőltetni,és azt várni,hogy ez változni fog,vagy pedig Te megszokod.
Itt nincs közös téma egyébként sem,szóval alapból nincs értelme az egész kapcsolatnak.
Ha szorgalmas,lediplomázhat egy biflázós szakon,de attól még közel sem lesz intelligens.Szóval dugd meg párszor és mondj érzelmes búcsút.
Amúgy még mindig meg van ez a buta csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!