Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél elfogadott a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél elfogadott a kis mértékű elhízás a férfiaknál pedig abszolút nem?

Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kis mértékű hízás férfiaknál is elfogadott. A bálnaság kis kivétellel egyik nemnél sem.
2018. febr. 16. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Persze, azért k..r félre a legtöbb pasi házasságban és párkapcsolatban ott, ahol a párjuk meghízott, pl. szülés után és nem fogy vissza a szülés előtti alakjukra, mert a csajoknál elfogadott a hízás, mi?

A kismértékű hízás az kb 5-6 kg. A többi már mást jelent.

2018. febr. 16. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha latvanyosan fogy a ferj akkor tuti felre jar. Ott azert testileg eszodik az ember . Emlekszem amikor napi szinten felul voltam mint ha fekvotamaszoznek be voltak durranva a ksrjaim mimdig . : D
2018. febr. 16. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

A környezetemben az elhízott nőket formásnak és teltnek tartják, mindig van udvarlójuk. Az elhízott férfiakat mackós alkatnak, de senkit sem érdekelnek.

#2: Általában a szülés után az a gond, hogy a nő nem kívánja a szexet ilyen eseteknél. De ugyanúgy félrelépnek a nők is egy elhízott férfi mellett.

2018. febr. 16. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez egyszerűen nem igaz. 5-6kg plusz mind a két nemnél elnézhető -de az sem mindegy hova megy a súly -mert hasra pl nagyon gáz.
2018. febr. 16. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, én más bolygón élek.

Mindig volt pocakom és barátnőm is. Mindnek a pocakom simogatása volt a kedvenc elfoglaltsága.

2018. febr. 16. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

Hát nekem több elhízott férfi ismerősöm van, akinek vékony a nője. De nézz már körül az utcán. Én többször tapasztaltam azt még anno, amikor kövérebb voltam, hogy nálam sokkal kövérebb férfiak kritizálták a külsőmet, vagy olyan nők, akiknek kövér férje/barátja volt. Volt, hogy 170 cm /60 kilóval lekövéreztek.

A fogyibiznisz célpontja is nők, az ő alakjukat alázgatják folyamatosan.

Az elhízást nem kéne elbagatellizálni egyik nemnél sem. Alattomos dolognak tartom a fat acceptance dolgot is, mert még pár plus size modell eléldegél ezzel, és pénzt is keres vele, a törődj bele a kövérségbe, szeresd magad üzenet már nem segít egy átlag kövér emberen, csak még jobban altatja.

2018. febr. 16. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést nem a kis mértékű elhízásra gondoltam, hanem a tényleg kövérekre.
2018. febr. 16. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 165 cm, 56 kg vagyok, a párom, 180 cm, 100 kg. Elfogadom, szeretem, magammal szemben viszont nem engedném meg ezt a mértékű felesleget.
2018. febr. 16. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyira a fordítottja szokott igaz lenni, hogy elsőre félreolvastam a kérdést.
2018. febr. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!