Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél elfogadott a kis mértékű elhízás a férfiaknál pedig abszolút nem?
Persze, azért k..r félre a legtöbb pasi házasságban és párkapcsolatban ott, ahol a párjuk meghízott, pl. szülés után és nem fogy vissza a szülés előtti alakjukra, mert a csajoknál elfogadott a hízás, mi?
A kismértékű hízás az kb 5-6 kg. A többi már mást jelent.
A környezetemben az elhízott nőket formásnak és teltnek tartják, mindig van udvarlójuk. Az elhízott férfiakat mackós alkatnak, de senkit sem érdekelnek.
#2: Általában a szülés után az a gond, hogy a nő nem kívánja a szexet ilyen eseteknél. De ugyanúgy félrelépnek a nők is egy elhízott férfi mellett.
Lehet, én más bolygón élek.
Mindig volt pocakom és barátnőm is. Mindnek a pocakom simogatása volt a kedvenc elfoglaltsága.
Hát nekem több elhízott férfi ismerősöm van, akinek vékony a nője. De nézz már körül az utcán. Én többször tapasztaltam azt még anno, amikor kövérebb voltam, hogy nálam sokkal kövérebb férfiak kritizálták a külsőmet, vagy olyan nők, akiknek kövér férje/barátja volt. Volt, hogy 170 cm /60 kilóval lekövéreztek.
A fogyibiznisz célpontja is nők, az ő alakjukat alázgatják folyamatosan.
Az elhízást nem kéne elbagatellizálni egyik nemnél sem. Alattomos dolognak tartom a fat acceptance dolgot is, mert még pár plus size modell eléldegél ezzel, és pénzt is keres vele, a törődj bele a kövérségbe, szeresd magad üzenet már nem segít egy átlag kövér emberen, csak még jobban altatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!