Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél elfogadott a kis mértékű elhízás a férfiaknál pedig abszolút nem?
Én mondjuk több olyan párt látok, ahol a férfinak van sörpocakja, a nő meg tök jól formában tartja magát..
De amúgy egyénfüggő, egy fitnesszguru vegán-fogyókúrás jógacsaj nem biztos, hogy a párja beépült hasitasijára vágyik, egy kondibajnok vödrösfehérje-mániákus pasi meg nem biztos, hogy szeretné, ha a párja télen-nyáron úszógumit hordana.
Igazság szerint én azt nem értettem soha, hogy a szülést-betegségeket-balesetet leszámítva hogy csinálják a párok, hogy egyikük elhízik, másik nem.... Mi együtt szoktunk étkezni, nyilván ugyanazt, és együtt járunk (vagy nem járunk) sportolni, mindig egyidőben kezd felszaladni pár kiló, meg egyszerre kezdünk fogyni...
Férfiként ENGEM zavarna, ha csüngőhasú csődör vagy mócsing macsó lennék. Mégis a telt nők tetszenek.
Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!