Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talán látens transzszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán látens transzszexuális lehetek vagy miért nincs bennem abszolút udvarlási vadászi ösztön?

Figyelt kérdés
Abszolút semmi ösztön vágy stb.nincs arra vonatkozóan hogy egy hölgy felé lépéseket tegyek, nagyon jó lenne ha nők szednének fel de sajnos ilyen nincs....lányokat szeretem pedig, de kezdeményezni nem akarok, nagyon rossz érzés tölt el kezdeményezés tudatától is..
2018. febr. 13. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

Azt csak el tudod dönteni kihez vonzódsz nem igaz? Ha a lányokhoz akkor az idő és alkalom kérdése lesz.

Még hogy a lányok nem próbálkoznak?? :D Ó dehogy is nem! Majd ha dolgozol a munkahelyeden ez adni fogja magát mint a sicc!

Én pl, nem vagyok átlagos, nincs feleségem, nem nőzöm de egyedül jól érzem magamat.

Viszont mindég azon gondolkodom mi lesz ha majd egyedül leszek? 41 vok amúgy és ff. Csak jó lenne egy lány, de én nem akarok szexelni vele, ez egyszerűen nincs a véremben.

Ha bár ne mondjak még semmit mert az idő sok mindent kihoz az emberből..

Na szval jó lenne egy társ, ez a min, neki is és nekem is, de kiben bízzak meg?? Sok értékem van, engem ez is visszatart.

2018. febr. 13. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Ismerkedj neten ott könnyebb beszélgetést kezdeményezni.
2018. febr. 13. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Aki lepontozott verje a jó édes anyj?ba bele a f?szát!!! Azt gondolod nincsenek olyan emberek mint én???

Írd le a véleményedet ne a háttérbe sunnyogjál te kis punci!!

Dolgoztál már? Látom nem! 0 Tapasztalattal csak egy gombnyomásra telik.. Akinek van jó munkahelye az tudja csak igazán hogy ott lehet jó kapcsolatokat kiépíteni, bármit! A többi az illetőn múlik kezd-e vele vmit.

A kérdező még igen csak fiatal lehet, későn érő, vagy olyan mint én, el van magába is, ha fel is szedné egy lány ezzel a hozz állással nem hinném hogy tovább tudná vinni, nincs benne meg az a bizonyos tűz. Vagy kedves kérdező tényleg transz vagy!

2-es! Nem én nyomtalak le! Egy ro?adék erre van rá állva!

2018. febr. 13. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Nyugi, engem is lepontoztak. Jobbat nem tudtam ajánlani.

2-es voltam.

2018. febr. 13. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Ez azért van, mert félsz a kudarctól, valószínűleg egyáltalán nem tudod feldolgozni. Nem mersz lépni, mert rettegsz, hogy nemet mond. Inkább meg se kockázatod.

Azért vágysz arra, hogy valaki téged szedjen fel, mert azt hiszed, hogy akkor biztos a siker. Holott egyáltalán nem, mert mi van akkor, ha csak olyan mozdul rád, aki neked nem tetszik? Aki bejön, az pedig észre se vesz.

Elég valószínű, hogy eleve komoly problémát okoz bármilyen emberi kapcsolat kialakítása. Barátok szerzése, jó kapcsolat rokonokkal, jó munkahelyi légkör kialakítása, stb.

Az ismerkedés 80-90%-ban metakommunikációval zajlik. Ismerni kell a testbeszédet, ha ösztönösen nem megy, akkor tanulható. A legtöbb sikeres ismerkedés úgy zajlik, hogy mire az egyik odamegy és megszólítja a másikat, addigra már tudja, hogy tetszik neki, és pozitív lesz a reakció.

Nem csak random odarohangálnak egymáshoz, mint a kutya, ami minden fát megszagol. Ilyenkor szokott az lenni, hogy 300 nőből 300 hajtotta el a búsba.

2018. febr. 13. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Leszbikus férfi vagy.
2018. febr. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!