Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy 15-20 év korkülönbség a férfi javára az bőven belefér, és teljesen hétköznapi és elfogadott?
Én is lassan 37 leszek, és mégis a kort azt egyáltalán nem értem. Tehát például néhány napja is - most éppen nem vagyok párkapcsolatban - lementünk, 18 éves kiscsajjal kavartam, és egyáltalán nem éreztem azt, hogy úr isten én most idős lennék hozzá. Pedig közel 20 év volt a korkülönbség köztünk. Vagy számtalan olyan kollégámat tudnék mondani (egy 950 fős cégnél, ahol 90% férfi) akiknél 15-20 év korkülönbség van. Az edzőmmel pont ma beszélgettem arról - ő 40-es évei közepe felé fog járni - és neki is egy 21 évvel fiatalabb barátnője van, és oda van érte a nő, egyszerűen oda van érte és rajongva szereti, mert vannak olyan nők akik az érettebb, intelligensebb, nyugodtabb, korosabb férfiakhoz vonzódnak, azokra buknak, és ezek a nők egyre gyakoribbak a mai világban, ahol ráadásul az anyagiak is egyre jobban számítanak, egyre nagyobb fontosságot kap az anyagi biztonság.
Szerintetek is a mai világban egy 10 év korkülönbség a férfi részére az alapjáraton is teljesen rendben van? Ha pedig egy kicsit is értékesebb, státuszosabb, fiatalosabb, rendben tartott férfi vagy akkor a 15-20 év korkülönbség is bőven belefér?
Igen. Számomra mondjuk max a 7 év korkülönbség fér bele de nem probléma a 10 sem.
És én pontosan azért vagyok így ezzel mert a korombeli srácok nem gondolkodnak túl komolyan legalábbis a többségük. Biztosan van aki igen, de nem ez a lényeg hanem hogy nekem ez tapasztalatom, hogy sokkal jobban megtalálom a közös hangot mondjuk egy 25 évessel mint egy 19 évessel.
És bár alapvetően úgy gondolom hogy az hogy valaki éretten gondolkodik nem korfüggő , de a legtöbb esetben mégis az.
Igen ez elfogadott. Orulok,h a korombeli ferfiak nem engem keresnek,mert en meg a 20-25 eves sportolo sracokhoz vonzodok. Nem akarok csaladot alapitani meg evekig. Utalom a kisgyerekeket. Elvezni akarom az eletet: sok szex,buli, programok,viccelodes,napi kemeny sportolas,a kulsovel sokat foglalkozni.
Tokeletesen megertelek ,Kerdezo. Csak igy tovabb.
N/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!