Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Itt is ismerkedtem lányokkal, nagyon jól elbeszélgettünk...a képcseréig. Utána se szó se beszéd, ghostoltak. Pedig nem tartom magam csúnyának, nem vagyok elhízott, sőt sportolok és látszik is, tehát csontváz sem vagyok. Arcom se igénytelen, nem pattanásos, stb... Tök rosszul szokott esni amikor így koptatnak le..

Kíváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek erről. Én nem értem ezt az offolást, csak azért mert épp nem az esetem a másik fél, és akkor el is felejtem, hogy jókat beszélgettem vele, meg aranyos... És most nem arra értem, hogy ne dönthetnék el hogy bejövök e nekik vagy sem, hanem hogy miért ne lehetne olyan emberrel folytatni a beszélgetést, aki nem feltétlen az esetünk...

tegnapelőtt 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az megint teljesen más, hogy ismerősi körben mi van. Meg hogy online anonim.
tegnap 09:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, a te problémád az volt, hogy miért nem folytatják veled az ismerkedést úgy is, hogy nem tartanak vonzónak, nem pedig az, hogy miért nem normális módon közlik veled, hogy bocs de nem, hanem ghostingolnak.
tegnap 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:
jól elkaptak tesóó
tegnap 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
12: Akkor ezt félreértetted, mert szerintem pont ellenkezőleg.
tegnap 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Filozofálás helyett adok neked egy gyakorlati tanácsot én is. Legyen minél előbb képcsere, ha ez a helyzet mint nálad lenni szokott. A ghostingra sose lesz ráhatásod, de akkor derüljön ki előbb mi újság, és hogy ne fölösbe fektess bele energiát, vagy éld bele magad. Persze mivel nagyon jók lettek a jelenkori trendek, ez arra nem ad garanciát hogy később se tűnjenek el bármikor szó nélkül, minden előjel nélkül, vagy akár még úgy is hogy "minden nagyon jó". Alap lett a ghosting, és csak magamat tudom ismételni, erre nem lesz ráhatásod, hogy ki és mikor ghostingol téged. De az okozott károkat azokat tudod minimalizálni, ha okosan csinálod.
tegnap 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha valami tényleg jóképű srácról küldesz fotót, idővel úgy is megkedvel, ha randira kerül sor, kimagyarázod, nem agysebészek ezek általában.

Sajnos irreális elvárásaik vannak a nőknek a külsővel szemben, ha nem vagy top, sose lesz csajod.

tegnap 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Szerintem ezt ne, nem csak offolni fog ahogy lenne de még jól le is fog oltani és elhord minden szarnak, jogosan.
tegnap 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Mik a erősségeid?
tegnap 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es , de 10-ből 2-nél beválhat szerintem.

Gondold el, nőknek nagyjából a fele ezt csinálja, photoshop, disznótest, tonnasmink.

ma 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!