Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitévő legyek?
Itt is ismerkedtem lányokkal, nagyon jól elbeszélgettünk...a képcseréig. Utána se szó se beszéd, ghostoltak. Pedig nem tartom magam csúnyának, nem vagyok elhízott, sőt sportolok és látszik is, tehát csontváz sem vagyok. Arcom se igénytelen, nem pattanásos, stb... Tök rosszul szokott esni amikor így koptatnak le..
Kíváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek erről. Én nem értem ezt az offolást, csak azért mert épp nem az esetem a másik fél, és akkor el is felejtem, hogy jókat beszélgettem vele, meg aranyos... És most nem arra értem, hogy ne dönthetnék el hogy bejövök e nekik vagy sem, hanem hogy miért ne lehetne olyan emberrel folytatni a beszélgetést, aki nem feltétlen az esetünk...
A legegyszerűbb, ha valami tényleg jóképű srácról küldesz fotót, idővel úgy is megkedvel, ha randira kerül sor, kimagyarázod, nem agysebészek ezek általában.
Sajnos irreális elvárásaik vannak a nőknek a külsővel szemben, ha nem vagy top, sose lesz csajod.
17-es , de 10-ből 2-nél beválhat szerintem.
Gondold el, nőknek nagyjából a fele ezt csinálja, photoshop, disznótest, tonnasmink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!