Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztam 3x egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam 3x egy lánnyal, de még nem volt semmi, csak három ( szerintem egész jól sikerült randi ). A negyediket tervezzük. Chaten mindig gyorsan visszaír. Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 08:36
A kérdező szavazást indított:
Ha gyorsan reagál az üzeneteidre az azt jelenti komolyan érdekled
Nem jelent semmit
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ebből nem derül ki.
tegnapelőtt 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy jol halad minden. Ne agyald tul, csak lazan.
tegnapelőtt 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Ebből szex lesz.
tegnapelőtt 09:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Kímért, keveset ír de sűrűn, ha reagálok mindig de van hogy magától is.
tegnapelőtt 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

4

Nem mindenki szeret egyformán chaten kommunikálni...

Szerintem ha gyakran ír, hamar válaszol, magától is keres, és benne van a negyedik randiban, akkor minden okés.

tegnapelőtt 10:02
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös minden okés de vajon meddig és milyen mértékben? Sokszor óvatosságra int, kb. lebeszél magáról hogy ne éljem bele magam. Holott ő is találkozni hajlandó én biztos nem találkoznék valakivel 4-edszerre és írnék neki napi szinten ha nem érdekelne. Mi a véleményed?
tegnapelőtt 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem 5os vagyok, de az nem lehet, hogy onbizalomhianyos, azert beszel le magarol? Vagy egyaltalan milyen tipusu csaj? Most mar lehetnel kicsit nyomulosabb is. Csok volt mar? Ha nem, most mar illene probalkozni. A reakciojat figyeld akkor.
tegnapelőtt 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Dedó van.
tegnapelőtt 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez biztos felnőtt kategória? 😬😬
tegnapelőtt 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!