Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy pàr randi amiböl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy pàr randi amiböl kapcsolat is lesz? Talàlkoztam netröl semmi gond es mégsincs semmi.

Figyelt kérdés

Nem tudom netröl hogyan kell ismerkedni idegenekkel, de megesik hogy végre normalisba futok bele(nem alkalmit keres es nem ronda),talàlkoztunk elöször csak hogy egyaltalan lassuk egymàst (ö sem chatpartnert keres hanem személyes kapcsolatot)

Es tetszünk egymàsnak, de olyan közömbös volt az egész ami erthetö mert idegen mintha kb egy szomszed nenivel beszelgettem volna.

Utolag ramirt hogy en tetszen neki es en hogy vagyok vele. Vàlaszoltam hogy nekem is ö es öszinten leirtam hogy csak epp nem tudom ilyenkor mi van hogyan kell tovabb hogy lesz ilyenböl kapcsolat

(Alapvetöen ràmenös baràtaim voltak eddig az életben azaz soha nem én irànyitok, nem is tudok-de ezt nem irtam neki)

Es most ott tartunk hogy téma sincs mert olyan erdekes igy az egész szitu.

Nem hov 2.randira, nem ötletel, en meg amugy nem akarok fizetni sem meg csövezni sem az utcan, szoval ha en invitàlnàm öt akkor garantalt hogy pl pàr ezrem elmegy mozira es mégcsak lehet jol sem érzem magam vele mert "idegennel" moziznék aki ugy nez ki nem is hajt ràm.

Arra lennék inkabb kivancsi hogyan néz ki egy olyan ismerkedes randi amiböl kapcsolat is lesz?

2020. febr. 18. 07:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Szoval ugy néz ki offolva van a kapcsolatunk igy mert nem törtenik semmi
2020. febr. 18. 07:37
 2/17 A kérdező kommentje:

Amugy azt irta vissza hogy benne is hasonlo van mint bennem hogy nem tudja hogyan lesz kapcsolat.

Szoval talalkoznak az emberek aztan jönnek a kenyszerfizetös dolgok? Felesben mozi strand meg ilyenek. Aztan vagy megcsokol vagy nem egyszer?

2020. febr. 18. 07:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarjatok egyből beleugrani a közepébe. Ismerkedjetek, évődjetek egymással egy kicsit. Szervezzetek programokat, ahol jobban megismeritek egymást. Menj át hozzá xboxozni, filmezni, főzzetek együtt valamit stb. 29f
2020. febr. 18. 07:52
 4/17 A kérdező kommentje:

De most en hivjam ilyenekre? Kicsit olyan mintha ö amugy nem hivna. Es nem is hiv.nem erölködik az biztos. Nem is ertettem miert irta hogy tetszem neki.

En nem tudok ràhajtani egy "fàra", ha érthetö plane hogy nem is ismerem azaz nem is èrzek semmit kb ö sem.

Offolos a téma.

De milyen lenne olyan randizas azt honnan ismerem fel akivel kapcsolatesèlyes is lesz?

2020. febr. 18. 07:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem az jön le neki olyan mindegy hogy találkozunk e vagy nem ujra. Ez engem lehozott.
2020. febr. 18. 08:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azzal menj el randizni akivel megvan a szikra, szimpatikusak vagytok annyira hogy meg akarjátok ismerni egymást! Minden más csak szerencsétlenkedés vagy csak egyszeri dugás!
2020. febr. 18. 08:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég töketlenek vagytok, már bocs! Nagyon görcsösen álltok ehhez az egészhez. Találkozzatok, ismerkedjetek, aztán majd alakul, ha alakulnia kell. Csak érezzétek jól magatokat együtt mindenféle kényszer nélkül. Vesd fel neki te, hogy valamikor újra találkozhatnátok! Ezzel megadod neki azt a lehetőséget, hogy ő találjon ki valamit, ő szervezze meg, és gyakorlatilag ő hívjon el téged. Ha meg nem csapja le a labdát, akkor kuka. Ja, és ne moziba menjetek szerintem. Két ember, aki elvileg ismerkedik, miért nem olyan helyre megy, ahol megtudhatnak egymásról kicsit többet? Azzal nem lesztek előrébb, ha két órát ültök egymás mellett a sötétben a vászonra meredve.
2020. febr. 18. 08:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy mindkét fél lelkesen és kölcsönösen keresi egymást két találkozó között :'D
2020. febr. 18. 08:26
 9/17 A kérdező kommentje:

Én örülök annak eleve ha vki nem troger egyàltalàn a neten es ha ràadàsul tetszik is az màr fél siker.

Mivel chatelni nem tudok sokaig mert kinszenvedessel megunom az olyanokat hogy kinek milyen a hetvegeje meg ilyen formalis dolgok es Alapbol szemelyesen szeretnèk baràtot nem online igy nekem jobb ha talàlkozunk. Es mihamarabb megtudom ugy néz e ki mint a képen mert ugye 80-90% mashogy nez ki kiderül hogy nincs foga vagy 100 kg stb

Szoval en ugy voltam vele vegre valakivel normalisan lehet chatelni, nem olyanokat ir hogy "teccel", abszolut normalis tanul dolgozik celjai vannak stb, elsö kört nyerte, aztan jé, személyesen külsöre is tetszik, 2.kört nyerte, aztàn a nagy Semmi! Nem nyomul nem hajt ram nem tapad, ok erthetö lehet elöször lat, de utàna téma sincs ràm van tolva, azaz kezdhetnék ÉN nyomulni témàzni mert mint latjuk ha nem teszem ö simàn ghostingol. Akkor en sem erölködöm kb ez a szitu. Plane a tetejebe pont nem vagyok dominans tipus, azaz Mindig a barataim/exeim voltak a dominansak is a kapcsolatban.nem tudok màs lenni. Aki majd hivogat nyomul elhodit egy sràcot mig ö àll mint egy cölöp.

Szoval off.

25-28 a korosztaly

2020. febr. 18. 08:26
 10/17 A kérdező kommentje:

A lelkesedesröl engem lehozott az 100%-ra hogy ö nem lelkes ugy tünik.

Felvethetnem persze hogy talalkozzunk. Csak epp ö nem veti fel. Igy meg olyannak akinek ennyire mindegy, minek vessem fel.

2020. febr. 18. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!