Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy pàr randi amiböl kapcsolat is lesz? Talàlkoztam netröl semmi gond es mégsincs semmi.
Nem tudom netröl hogyan kell ismerkedni idegenekkel, de megesik hogy végre normalisba futok bele(nem alkalmit keres es nem ronda),talàlkoztunk elöször csak hogy egyaltalan lassuk egymàst (ö sem chatpartnert keres hanem személyes kapcsolatot)
Es tetszünk egymàsnak, de olyan közömbös volt az egész ami erthetö mert idegen mintha kb egy szomszed nenivel beszelgettem volna.
Utolag ramirt hogy en tetszen neki es en hogy vagyok vele. Vàlaszoltam hogy nekem is ö es öszinten leirtam hogy csak epp nem tudom ilyenkor mi van hogyan kell tovabb hogy lesz ilyenböl kapcsolat
(Alapvetöen ràmenös baràtaim voltak eddig az életben azaz soha nem én irànyitok, nem is tudok-de ezt nem irtam neki)
Es most ott tartunk hogy téma sincs mert olyan erdekes igy az egész szitu.
Nem hov 2.randira, nem ötletel, en meg amugy nem akarok fizetni sem meg csövezni sem az utcan, szoval ha en invitàlnàm öt akkor garantalt hogy pl pàr ezrem elmegy mozira es mégcsak lehet jol sem érzem magam vele mert "idegennel" moziznék aki ugy nez ki nem is hajt ràm.
Arra lennék inkabb kivancsi hogyan néz ki egy olyan ismerkedes randi amiböl kapcsolat is lesz?
Akkor hagyd, valószinű ő is ugyan azt érzi amit te, megfeneklet ez az egész. Megvolt a kezdeti szimpátia, de valószinű, hogy a randin valami történt, ami miatt igy áll hozzá. Nincs ezzel semmi baj.
És hogy miből lesz kapcsolat? Amikor mindkét fél keresi egymást, mert azon felül, hogy tetszenek egymásnak, meg is akarják ismerni a másikat. Ergo még a napjára is kiváncsi vagy, és alig várod, hogy megoszthasd vele az aznapi eseményeket.
Csak azert bizonytalanodtam el, mert ugye neten eleve màr sokat felemesztett hogy talàljak vkit, a cèl az volt hogy egyàltalàn olyat talàljak aki nem troger nem szol be nem alkalmira megy, közel is van stb, erre megtalàlom a tüt a szénakazalban, nagyon örülök, es màr meg ez van abbol hogy idegenek vagyunk. A semmi.
Szoval akkor kit keressek màr azt sem tudom igy.miböl hogy lesz akkor kapcsolat? Màsok ghogy jönnek össze netröl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!