Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakivel nagyon sokat leveleztél, és nagyon szimpatikus volt, amikor találkoztatok, akkor viszont mégsem lett belőle semmi?
Az a találkozás, nálunk még hátra van...
Igaz, Tigris? 😉
Igen. Randin csak nyökögött, nulla volt a kisugárzása, a poénjaimon is alig mert mosolyogni, nemhogy magától poénkodni vagy flörtölni. Ráadásul a pofámba hazudott, 10 centivel alacsonyabb volt, mint mondta (az meg már nálam is alacsonyabb)...
Majdnem elbőgtem magam a randin, annyira becsapva éreztem magam és annyira csalódott voltam. Nagyon beleéltem magam, mert nagyon jó volt vele beszélgetni. Te mintha valaki mással beszéltem volna...
Én csak a karantén miatt bonyolódtam "hosszas" chatelésbe (értsd: kb. 2 hét), de a lány élőben is elbűvölő volt :)
Szerintem már kb. 20-30 mondatból is le lehet vágni, hogy nagyjából milyen lesz az illető. Ettől felesleges tovább szaporítani a szót, ha szimpatikus a másik.
Amúgy szerintem chaten az a legfontosabb, hogy olvassunk a sorok között. Legfontosabb, hogy mennyi idő múlva válaszol az illető. Ha folyamatos a beszélgetés, reagál arra, amit te írsz illetve összetett mondatokban, nem pedig pár szóban és nem csak szmájlikkal kommunikál, akkor abból jó eséllyel sikeres randi lesz.
Viszont ennek az ellenkezője is igaz: ha valaki fél óránként "kegyesen" megejt egy 3 szavas szösszenetet, azt sosem hívtam el (és nem is bántam meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!