Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek abban az esetben, hogy ha megismertek valakit aki szimpatikus, találkoztatok már párszor viszont egyszer csak kiderül róla, hogy életre szóló betegsége van? Folytatódna az ismerkedés vagy inkább elengednétek ezt az egészet?
Ki nem szarja le? Tejfehérjére, szójára szőrre, porra, nyárfavirágra és majdnem minden létező krémre allergiás vagyok. Emellett pánikbeteg is. Meg nő is, tehát mondjuk úgy egy hónapban egy hét görcsoldóval telik, mert úgy fáj, mintha ló rúgna hasba. Mondjuk azt nem tudom, milyen, de felegyenesedni gyógyszer nélkül nehéz.
Nem kísértem a sorsot én nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam. Az élet megy tovább. Ha a páromnak lenne hasonló baja, az sem zavarna addig a pontig, amíg nem tolja túl a betegségtudatot. Sajnos inkább olyan emberrel voltam, akinél átment hisztibe és én voltam a paraszt, ha elvártam tőle, hogy ne kelljen gyámolítani mindenféle hasfájása miatt. Utálom az érzelmi zsarolást és sokan minden kis szir szarral képesek takarózni, hogy sajnálják őket.
Nem adnám fel csak ezért.
Mi amúgy a betegség? Mert azért elég nagy különbségek vannak.
Páromnak is hasonló van. Vannak rá jó gyógyszerek. Ezért sosem hagynám el.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!