Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés kezdeti fázisában, vagy akár a legelején mit gondoltok arról, ha valaki kijelenti, hogy ő "életre szóló kapcsolatot keres"?
Hát, ha őszintén gondolja, akkor legalább előre letisztázza a dolgot, és a másik félnek könnyebb dönteni, hogy passzolnak-e a szándékaik.
Viszont tuti vannak, akik csak a mielőbbi szex kedvéért nyögik be ezt az "én életre szóló kapcsolatot keresek" dumát, aztán első kamaty után lelépnek.
egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy ezeket a felvetéseket hagyjam későbbre, mert sokakat elriaszt
ellenben szerinte aki erre a mondatra "ugrik" az biztosan valami önbizalom hiányos, szeretet kiéhezett valaki
én szívesen hallanám a másiktól és mégsem vagyok önbizalom hiányos, vagy szeretetre kiéhezett
szimplán komolyat keresek és ha erre találhatok megfelelő partnert, akkor miért ne mondanám el ezt a szándékomat?
szerintetek mikor nem korai ezeket a dolgokat elmondani?
#3:
nekem is volt 2 kapcsolatom azóta mióta ilyet keresek, de nem a megfelelő lányokat fogtam ki sajnos
szerintem azért fontos, hogy passzoljanak a felek és a jövőkép is
egy kapcsolatban sokat változhat az ember mind2 irányba
Ha valaki az első pár randin így közli, hogy ő "életre szóló kapcsolatot keres".
Nálam megszólal egy vészcsengő, mivel az illető 90%, hogy ketyós, az eddigi tapasztalataim alapján.
Így, közlöm, hogy tessék itt a latte-m ára, szia. Tiltom mindenhonnan és remélem, hogy az életben többet, nem futok vele össze.
Erről beszélek. Még meg se ismerted az embert, de már vészcsengőről beszélsz. Ezért nem lesz neked soha élethosszú kapcsolatod. Ahelyett, hogy megértenéd a másik érzéseit, csak ítélkezel, és eldobnád magadtól.
Mit számít neked, hogy én mit csinálok?
Tehát, ki is ítélkezik?
Az életem, nem? Ha nekem, nem kell egy csögögős, ketyós pasi (gondolom, amilyen te is vagy), az mit zavar téged?
Mindig elhajtottam az ilyet és ha, ne adj isten véget ér a mostani kapcsolatom, ez után is el fogom.
Aki már az elején ezzel jön, hogy ő életre szóló kapcsolatot keres, az csak egy megszállott kapcsolatfüggő. Egy álomba szerelmes és csak saját magát ámítja csak a saját érdekeit nézi.
Egy kapcsolathoz két ember kell és rengeteget dolgozni rajta, nem egy álomképet űzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!