Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan srác, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan srác, aki életre szóló kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan, aki ha kapcsolatba kerül egy lánnyal és tényleg szereti, később majd lesz eljegyzés, házasság, család, együtt megöregedés?!
2016. jún. 1. 20:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
Létezik olyan srác, aki mindezt elhiteti veled annak érdekében, hogy dughasson téged.
2016. jún. 1. 20:57
 2/28 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes akkor mindenképp.
2016. jún. 1. 20:58
 3/28 anonim ***** válasza:
Én mindig is ilyet szerettem volna.
2016. jún. 1. 20:58
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Én így tervezem, bár a legelső barátnővel már nem jön össze, de szerintem ha valaki nem így kezd bele egy kapcsolatba, ami nem kimondottan a szexről szól/kötetlen kapcsolat, akkor nem érdemes ismerkednie.Elvileg nem tudhatja az ember, hogy nem-e épp a gyerekei anyja megy el mellette :)
2016. jún. 1. 21:00
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem keresek kimondottan feleséget, de nem jönnék össze olyan lánnyal, akire azt mondanám, hogy " na vele tuti nem házasodnék" :) 22/F
2016. jún. 1. 21:01
 6/28 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez a célom, de reménytelen, mert ronda vagyok.
2016. jún. 1. 21:02
 7/28 anonim ***** válasza:
Nekem is az a célom és nem vagyok ronda.
2016. jún. 1. 21:04
 8/28 anonim ***** válasza:

sok ember szeretne életre szóló kapcsolatot, sokan indulnak így, dehát ez nem mindig jön össze. Van aki a 20. emberben találja csak meg azt a személyt vagy az 1000. ben.

De ne azzal indíts , hogy szeretnél 3 gyereket meg 7 világra szóló esküvőt.

9/28 anonim ***** válasza:
17%
létezik. bár nőből kétlem, hogy van ilyen.
 10/28 anonim ***** válasza:
Persze, csak az ilyenek általában 60 éves korukra a sarki presszóban minden nap ittasan végzik, mivel vágytak erre, és meg is kaptak egy a kérdezőhöz hasonló nőt, aki azonban x idő után kiforgatta őket az érzelmi-szellemi-fizikai vagyonukból.
2016. jún. 1. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!