Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a hosszú, akár életre szóló kapcsolatoknak?
Pedig lehet ilyen...
Nem szabad hagyni, hogy elmúljon a szenvedély :)
MINDEN szerelem elmúlik egyszer. Egy kapcsolatban, jó esetben csak több év után, de eljönnek olyan dolgok, amiket nehezen tolerál az ember, és néha jobban érzi magát egyedül.
Így, hogy van, hogy 40-50 évig együtt él valaki a másikkal, ez elkerülhetetlen, és főleg már csak kényelem, megszokás az egész. Ez nem feltétlen baj, de ez van. És nyilván ennyi évesen már kitartanak az emberek egymás mellett.
Persze valaki romantikusabban fogja fél a dolgokat, de én ebben hiszek.
van de ritka mint a feher hollo
szerintem egy hosszu kapcsolat a megszokason es a megertesen mulik
Nálam sajnos nem évek után múlt el a szerelem... hanem szinte az egész kapcsolat alatt ingadozott. De én azért is erőltettem... Talán nem ő volt a megfelelő ember.
Szerintetek találhatok még olyat, akit annyira szeretek, hogy hosszú távon is együtt tudok vele maradni?
Mindig is házasságban, családban gondolkodtam, de most már nem vagyok biztos benne, hogy nekem valóban ez kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!