Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan srác, aki életre szóló kapcsolatot akar?
Néha elgondolkodom azon, miért járok fel ide, kiken próbálok segíteni, jóindulatú tanácsot adni, mikor ilyenekbe botlok, mint most az a kommentelő, aki férfiatlannak titulálja, ha egy férfi is vágyik a biztonságra. Nem sok kapcsolatod lehetett az életed folyamán. Valahol sajnállak, valahol úgy érzem, megérdemled a sorsodat, hiszen magadnak köszönheted...
Hogy érdemben is írjak valamit: ugyan nő vagyok, de szerintem van ilyen. Több fiú haverral beszélgettem ilyesmiről, egyikük sem csak a farkára próbálja húzni a nőket. Komoly szándékaik vannak, de nem akárkivel. Elvárják az érzelmeket, és hogy mindkét fél tegyen a kapcsolatért. Páromnak is komoly szándékai vannak velem, aztán majd az idő eldönti, hogy sikerül-e ezt megvalósítanunk. // És igen, egy-egy fáradt nap után örömmel bújik oda hozzám, hajtja a fejét a melleimre, combjaimra, és szunyókál, vagy csak piheg, amíg én simogatom. Ez is a biztonság egyik formája, és nem hinném, hogy férfiatlan lenne. Egy normális kapcsolatban a felek támogatják egymást. Kölcsönösen.
Igen, létezik. Csupán arról van szó, hogy a nők érzelmesebbek, a férfiak meg tudnak és szeretnek érzelmek, kötelezettség nélkül dugni. Ez van.
Én is jó sok szar alakkal találkoztam, mire olyan ember mellett kötöttem ki, akivel biztonságban érzem magamat.
Létezik a Lochnessi szörny?
Én nem az vagyok. - Mondjuk már srác sem.
Szívesen eltöltök egy hétvégét egy hölggyel, de mindegyiket nem áldoznám rá.
Amennyiben pedig felmerül az összeköltözés, lázasan keresni kezdem a nyúlcipőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!