Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan srác, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan srác, aki életre szóló kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan, aki ha kapcsolatba kerül egy lánnyal és tényleg szereti, később majd lesz eljegyzés, házasság, család, együtt megöregedés?!
2016. jún. 1. 20:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Igen. Én ilyet szeretnék. Ehhez fontos, hogy azt érezzem a másik részéről, hogy biztonságban vagyok mellette. És az is fontos, hogy hűséges legyen.

Létezik még olyan lány, aki ilyet akar? :)

2016. jún. 1. 21:13
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Neked kéne biztonságot adnod a nőnek te anyuka kedvence :D
2016. jún. 1. 21:16
 13/28 anonim ***** válasza:

Miért nevezel anyuka kedvencének?

2016. jún. 1. 21:17
 14/28 anonim ***** válasza:
Mert te akarsz biztonságot érezni egy nő mellett
2016. jún. 1. 21:18
 15/28 anonim ***** válasza:
#13 azért mert egy noname netes kötekedő papírkutya
2016. jún. 1. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
# 15: Ne magadból indulj ki! :)
2016. jún. 1. 21:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Létezik persze. Én is ilyen férfit szerettem volna, csak nem jött össze elsőre. Sajnos még másodikra sem. Később találtam meg a nagy őt, 24 évesen, aki egy ilyen pasi. Ma már házasok vagyunk 4.5 éve, 6 éve együtt. Ő pl velem vesztette el a szüzességét.

Nem mindenkinek az az életcélja, hogy végigmenjen a fél városon/ vagy ugyanennyien átmenjenek rajta. Sokan keresnek életre szóló kapcsolatot, csak a választásaikkal van probléma. Én is elég rosszul választottam az első pár évben.

2016. jún. 1. 21:20
 18/28 anonim ***** válasza:

Aha, szóval egy srácnak nincs szüksége a biztonságra. Simán élhet együtt boldogan egy hűtlen, érzelmileg fejletlen, hazudozós nő mellett is élete végéig?

Már csak az érdekel, hogy aki szerint férfiatlan az, hogy egy srác biztonságban érezze magát a nője mellett, az férfi vagy nő :D

2016. jún. 1. 21:22
 19/28 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam, de tönkre csesztek. Már nem kell senki.
2016. jún. 1. 21:23
 20/28 anonim ***** válasza:

Biztos létezik, én még ilyennel eddig nem találkoztam.

Olyan volt, aki ezt hazudta a gyorsabb dugás reményében.

A leggyakoribbak most (mármint, akik nálam próbálkoznak), hogy kerek perec kijelentik, hogy nekik most nem kell komoly kapcsolat, csak úgy legyünk el egymással.

De a "legaranyosabbak" a van feleségem/komoly kapcsolatom típus, akik arra az időre keresnek "barátnőt" mikor anyuka épp szoliban vagy barátnőkkel csacsog.

És mielőtt még megkapom!Nem, ezek a pasik se nem magasak, se nem jóképűek. Bár azok lennének, legalább kompenzálnák ezt a rothadó belsőt valamivel.

2016. jún. 1. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!