Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan srác, aki életre szóló kapcsolatot akar?
Igen. Én ilyet szeretnék. Ehhez fontos, hogy azt érezzem a másik részéről, hogy biztonságban vagyok mellette. És az is fontos, hogy hűséges legyen.
Létezik még olyan lány, aki ilyet akar? :)
Miért nevezel anyuka kedvencének?
Létezik persze. Én is ilyen férfit szerettem volna, csak nem jött össze elsőre. Sajnos még másodikra sem. Később találtam meg a nagy őt, 24 évesen, aki egy ilyen pasi. Ma már házasok vagyunk 4.5 éve, 6 éve együtt. Ő pl velem vesztette el a szüzességét.
Nem mindenkinek az az életcélja, hogy végigmenjen a fél városon/ vagy ugyanennyien átmenjenek rajta. Sokan keresnek életre szóló kapcsolatot, csak a választásaikkal van probléma. Én is elég rosszul választottam az első pár évben.
Aha, szóval egy srácnak nincs szüksége a biztonságra. Simán élhet együtt boldogan egy hűtlen, érzelmileg fejletlen, hazudozós nő mellett is élete végéig?
Már csak az érdekel, hogy aki szerint férfiatlan az, hogy egy srác biztonságban érezze magát a nője mellett, az férfi vagy nő :D
Biztos létezik, én még ilyennel eddig nem találkoztam.
Olyan volt, aki ezt hazudta a gyorsabb dugás reményében.
A leggyakoribbak most (mármint, akik nálam próbálkoznak), hogy kerek perec kijelentik, hogy nekik most nem kell komoly kapcsolat, csak úgy legyünk el egymással.
De a "legaranyosabbak" a van feleségem/komoly kapcsolatom típus, akik arra az időre keresnek "barátnőt" mikor anyuka épp szoliban vagy barátnőkkel csacsog.
És mielőtt még megkapom!Nem, ezek a pasik se nem magasak, se nem jóképűek. Bár azok lennének, legalább kompenzálnák ezt a rothadó belsőt valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!