Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
Annyi hamis állítás van ebben a kérdésben, hogy azt sem tudom, mivel kezdjem… Inkább hagyjuk is.
Mindenben igazad van, a nők nem dolgoznak, csak hagyd békén őket. Mindenkinek jobb lesz.
anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Hogy jön így ki a matek a napban? Hánykor kezdték meg a 8 órás melót, hajnal 4-kor?
4
6 től 14 ig
Már megint te vagy incelke, aki az anyukája haláláig az anyukájával lakott és anyuka kiszólgált, miközben apuka csalta anyukát? Minek kell ennyi témát nyitnod?
Nem fogsz barátnőd kapni, aki dolgozik, nem majd átmegy hozzád takarítani, főzni, mosni, leszopni és utána hazatakarodik. Nincs ilyen a mesében sem. Ezt már a másik témában is leírták neked.
2
A kérdező azt ír ki amit szeretne. Nem kell elnyomni az oldalon az olyan véleményeket ami nem tetszik neked.
Van benne igazság sajnos. De a kérdést meg lehet fordítani a mai férfiakra is, akik céltalanok, passzívak, igénytelenek, játékfüggők, nem akarnak elköteleződni, otthon élnek, stb.stb. szóval mindkét oldalnak van mit söprögetni a saját háza táján.
Az egész kérdés, meg ezek a megállapítások általánosítások, ahogy találkozol egy normális értékrendű férfival/nővel, rögtön nem igaz. Szóval kár ezeket a paneleket dobálni, semmi nem változik az ilyen megállapításoktól, meg siránkozásoktól egyik oldalon sem.
5-ös és ki vitte a gyereket az iskolába?
Értem amúgy sokszor apám járt az óvodába, iskolába, vagy különóráról ő vitt haza munka után. Sajnos beteges voltam és jártam párszor kórházban, reggel és este nem anyánm, hanem apám látogatott meg. Apám volt ott a fellépéseimen, ahogy a testvérem sportversenyein is. Na, mit is szeretnél az általánosítással?
Ki volt reggel a gyerekekkel? Ki vitte őket oviba? Ha 6-kor már dolgoztak?
Mikor aludtak szerencsétlenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!